RUKOVODSTVO KLUBA BRZO JE REAGOVALO: Novi trener stiže iz redova gradskog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.11.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji superligaš brzo je pronašao rešenje za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba.

RUKOVODSTVO KLUBA BRZO JE REAGOVALO: Novi trener stiže iz redova gradskog rivala!

Foto: Starsport

Prethodne takmičarske godine ekipa novosadske Mladosti GAT bila je član elitnog ranga srpskog klupskog fudbala. Mnogi su očekivali da će ekipa u aktuelnoj sezoni predstavljati jednog od glavnih kandidata za povratak u superligaško društvo, ali ostvareni rezultati, u najmanju ruku su razočaravajući.

I nakon trinaest odigranih prvenstvenih mečeva ekipa sa "GAT Arene" ne zna za trijumf. Novosađani su zabeležili svega šest remija i sedam poraza i u ovom momentu se nalaze na samom začelju prvoligaškog karavana i već sada se mnogi u "srpskoj Atini" pitaju može li klub uopšte i da izbegne selidbu u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana u kojoj su poslednji put učestvovali u sezoni 2020/21.

Kako bi pokušali da spreče najgore, nakon prvenstvenog duela sa tekstilcem iz Odžaka (0:0), došlo je do prekida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Brankom Žigićem, a odlučeno je da ekipu u narednom periodu preuzme Dušan Bajić.

Foto: FK Mladost GAT

Branko Žigić će morati da potraži neki novi angažman

 

Četrdesetpetogodišnji stručnjka na "GAT Arenu" stiže iz redova novosadske Vojvodine u kojoj je obavljao funkciju pomoćnog trenera.

Tokom dosadašnje trenerske karijere Bajić je radio u mlađim kategorijama tima "stare dame" srpskog fudbala, samostalno je predvodio Bečej 1918, a bio je i pomoćnik Mladenu Krstajiću u redovima TSC-a iz Bačke Topole.

Sezonu 2021/22 proveo je na klupi novosadskog Proletera.

Pomoćnici Bajiču u ekipi "gatovaca" biće Sekula Rašiovan, kao i Gojko Kačar nekadašnji proslavljeni srpski reprezentativac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading