PO UZORU NA PROŠLU SEZONU: Radnički je nakon Partizana "uzeo meru" novom superligašu!

Autor:

Sport

01.11.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva gola Mićića dovoljna za trijumf nad Radnikom!

PO UZORU NA PROŠLU SEZONU: Radnički je nakon Partizana "uzeo meru" novom superligašu!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Radnički

U okviru 1/16 finala Kupa Srbije ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice ugostila je sastav Radnika iz Surdulice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe sedme pozicije u Prvoj ligi Srbije, dok su gosti u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji bili na poslednjem mestu.

Tim iz Sremske Mitrovice odlično igra pred svojim navijačima ove sezone, na šest ligaških duela ima učinak od tri trijumfa i isto toliko remija, a u istom ritmu je nastavio i u najmasovnijem takmičenju u našoj zemlji. 

Poveli su domaći protiv superligaša na isteku 12. minuta, strelac za Radnički bio je Lazar Micić, 1:0. Nastavljena je velika borba po celom terenu, a na isteku pola sata igre viđena je nova promena rezultata. 

Republika

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Veliki trijumf domaćina 

Mićić je svojim drugim pogotkom duplirao prednost Radničkog, lopta je po drugi put nakon udarca domaćeg fudbalera završila u mreži, 2:0. Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo.

Drugo poluvreme počelo je sa tri izmene u redovima Radnika, dva gola zaostatka bili su znak za trenera tima iz Surdulice da baci sve karte na napad. 

Veliki broj prekida viđen je tokom drugog poluvremena, gosti su pokušavali da postignu gol kojim bi uneli pometnju u igru rivala, ali im to nije polazilo za rukom. Tokom drugih 45 minuta sudija Lukić je pokazao pet žutih kartona.

Izabranici Gorana Jankovića su uspeli da sačuvaju prednost sa starta meča, i da se izbore prolazak u sledeću fazu Kupa Srbije. 

Radnički (Sremska Mitrovica) - Radnik (Surdulica) 2:0 (2:0)

Radnički: Dragićević, Ivić, Milicanović, Đukanović, Ilić, N. Cvetković, Petrović, Tripković, S. Cvetković, Srbijanac, Micić

Radnik: Vukadinović, Stojanović, Vranjanin, Kunić, Martinkevič, Njie, Milić, Kadijević, Stojković, Gašić, Anđelković 

Predstojećeg vikenda oba tima se okreću obavezama u prvenstvu, Radnički dočekuje ekipu Smedereva, dok Radnik gostuje Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading