STADION U NOVOM RUHU: Navijači su oduševljeni - stolice u bojama kluba postavljene na tribinama! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.11.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo su Lazarevačani iščekivali da se ovako nešto i dogodi.

STADION U NOVOM RUHU: Navijači su oduševljeni - stolice u bojama kluba postavljene na tribinama! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri lazarevačke kolubare nakon 13 odigranih mečeva u okviru prvoligaškog karavana, zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

Prošlosezonski superligaš i pored činjenice da je u prethodna dva prvenstvena kola zabeležio jedan remi (Smederevo 1924 0:0) i isto toliko poraza (Radnički Sremska Mitrovica 1:3), u ovom momentu ima svega jedan bod zaostatka za ekipom Smedereva 1924 koja se u ovom momentu nalazi na poziciji koja direktno vodi u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

Narednog vikenda ekipa Kolubare na stadionu u Lazarevcu dočekuju novosadsku Mladost GAT, a uoči navedenog susreta, agilno rukovodstvo je priredilo veliko iznenađenje svojim navijačima.

Naime, na lazarevačkom stadionu su postavljene nove stolice koje u u bojama kluba zeleno-crne, a simpratizeri kluba su navedene promene prihvatili sa velikim oduševljenjem.

 

 

Stadion u Lazarevcu u ovom momentu svakako predstavlja jedan od najlepših fudbalskih objekata u Srbiji, a navijači se nadaju da će uskoro biti izvršeni radovi i na poboljšanju travnate podloge koja bi omogućila njihovim ljubimcima da pruže sve što mogu i koja bi svakako predstavljala značajan vetar u leđa kada je u pitanju borba za vrh tabele i plasman u Superligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading