"ŠESTICA" VREDNA PRVE POZICIJE NA TABELI: Pogodak "Štrumfa" šlag na torti odlične partije fudbalera Mladosti!

Autor:

Sport

01.11.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Donje Borine na samom vrhu tabele!

"ŠESTICA" VREDNA PRVE POZICIJE NA TABELI: Pogodak "Štrumfa" šlag na torti odlične partije fudbalera Mladosti!

Foto: FK Mladost Donja Borina

U okviru 10. kola Međuopštinske lige Jadar sastav Mladosti iz Donje Borine ugostio je ekipu Jadra 1961 iz Gornjeg Dobrića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa sa druge pozicije na tabeli i 23 osvojena boda, dok su gosti sa 11 manje bili na deobi šestog mesta.

Odlična postavka domaćih fudbalera od prvog minuta je pravila probleme rivalu, nakon par uvodnih prilika pred golom Jadra, mreža golmana Jagodića se zatresla u 15. minutu, strelac za Mladost bio je Miloš Spasenović, 1:0.

Nisu tu stali domaći, nastavili su sa lepršavom i ofanzivnom igrom, solidan broj navijača je bio prisutan na "Bombonjeri" u Donjoj Borini. Samo par minuta kasnije Goran Aleksić uvećava prendost na 2:0, Nenad Ilić je nastavio golgeterski niz svog tima, 3:0. Gosti su pred sam odlazak na odmor preko Ognjena Subića smanjili na 3:1.

Već u uvodnih desetak minuta prvog poluvremena domaći fudbaleri su uspeli da prelome meč u svoju korist. Odmah po polasku sa centra Dejan Petrović šalje loptu iza leđa golmana Jagodića, 4:1. Čuvar mreže Jadra je ubrzo opet vadio loptu iz svoje mreže, strelac za Mladost bio je Nikola Petrović, 5:1.

U tim trenucima su oba trenera, kada je već pitanje pobednika bilo rešeno, dali priliku igračima sa klupe. Konačan rezultat postavljen je na isteku 80. minuta kada je svakog vikenda sve popularniji, Stefan Vladić postigao gol "sa kreča", 6:1.

Mladost (Donja Borina) - Jadar 1961 (Gornji Dobrić) 6:1 (3:1)

Mladost: Despotović, Ilić, N. Kojić, Jović (od 77' P. Kojić), Bogdanović, Erić, N. Petrović (od 56' Andrić), Spasenović, D. Petrović (od 77' Drašković), Aleksić (od 70' Vladić), Kovačević (od 56' Lazić)

Jadar 1961: Jagodić, Vasiljević (od 56' Stepanić), Babić (od 75' Despotović), Subić, Jerotić, Blagojević, Vasić, Petrović, Matić (od 75' Marjanović), Todorović (od 56' Kapetanović), Ranković (od 33' Simić) 

Tri boda protiv Jadra, i remi dosadašnjeg lidera na tabeli doveli su tim iz Donje Borine na deobu prve pozicije sa Sinđelićem iz Lipnice. U sledećem kolu Mladost gostuje Rudaru iz Brasine, dok u Gornji Dobrić stiže ekipa Stolice iz Krupnja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading