TAVNIK NE POSUSTAJE ZA LIDEROM: Odlična partija na gostovanju ekipi Jovo Kursula!

Autor:

Sport

01.11.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo poluvreme je rešilo pitanje pobednika.

TAVNIK NE POSUSTAJE ZA LIDEROM: Odlična partija na gostovanju ekipi Jovo Kursula!

Foto: FK Tavnik

U okviru desetog kola Međuopštinske lige FSRO ekipa Jovo Kursule iz Cvetke ugostila je sastav Tavnika. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije i 14 osvojenih bodova, dok su gosti sa šest više bili na drugom mestu u ligi.

Odličan ulazak u meč gostujućeg sastava rezultirao je brzim golovima u mreži rivala. Na isteku devetog minuta nakon kornera Nenad Mijailović šalje loptu u mrežu domaćina, 1:0. 

Desetak minuta kasnije, najbolji strelac Tavnika, Nikola Šćepović uvećava prednost svog tima 2:0. Samo dva minuta kasnije glavom kapiten Milijan Jovović postavlja rezultat na 3:0. 

Domaći tim šokiran sa čak tri gola u uvodnih 20 minuta nije uspevao da kreira svoju igru, ali su do odlaska na odmor uspeli da zatresu mrežu rivala. Dosuđen je kazneni udarac nakon starta Milovanovića nad Vranićem, isti je Petar Vranić pretvorio u pogodak, 3:1.

Kada su svi očekivali da će sudija Glavčić svirati kraj poluvremena, Vilotijević je lukavo iz auta uposlio Šćepovića, koji šutira ka golu Jelisavčića, loptu čuvar mreže domaćih dobija, ali na istu natrčava Nikola Mijailović, 4:1. 

Drugo poluvreme bilo je dosta slabijeg intenziteta u odnosu na prvo, gosti su stvarali prilike, ali one nisu bile konkretne kao tokom prvih 45 minuta. Na isteku 75. minuta Tavnik stiže do 5:1, nakon prekida Simovića, Šćepović po deveti put ove sezone trese mrežu rivala, i to se ispostavio i kao konačan rezultat utakmice.

Jovo Kursula (Cvetke) - Tavnik 1:5 (1:4)

Jovo Kursula: Jelisavčić, Vranić (od 75' Jakovljević), Jovanović, Soldatović, Majstorović, Bogdanović, Tošković, Grujić (od 80' Vuković), Drašković (od 69' Andrić), Tomašević (od 80' Timotijević), Grujović (od 65' Mitrović)

Tavnik: Projović, Ni. Mijailović (od 57' Levajac), Jovović, D. Mijailović, Vilotijević, Simović (od 75' Zucović), Milosavljević, Šćepović (od 75' Filipović), Aleksić (od 65' Jovanović), Milovanović (od 46' Podgorac), Ne. Mijailović 

Ovim trijumfom Tavnik je nastavio trku sa liderom, Ribnicom (Jovac), ekipom koja ima samo jedan bod više. U sledećem kolu tim iz Tavnika dočekuje Jedinstvo 2017 iz Tutina, dok Jovo Kursula gostuje Gruži iz Vitanovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading