KOMBINOVANI SASTAV OSTVARIO BITAN TRIJUMF: 27. Oktobar sa nova tri boda nastavlja borbu za sam vrh tabele!

Autor:

Sport

01.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Viteza se odlično pokazao, posebno u drugom poluvremenu.

KOMBINOVANI SASTAV OSTVARIO BITAN TRIJUMF: 27. Oktobar sa nova tri boda nastavlja borbu za sam vrh tabele!

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

U okviru devetog kola Opštinske lige Inđija-Stara Pazova-Irig-Pećinci ekipa Viteza (Subotište) ugostiće sastav 27. Oktobra (Šatrinci). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devet osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu šeste pozicije na tabeli, dok su gosti imali duplo više i držali su četvrto mesto u ligi.

Odlično gosti ulaze u meč, i pored toga što su opet bili u kombinovanom sastavu. Na isteku šestog minuta nakon prodora Vukotića po desnoj strani i ubačene lopte, na istu naleće Danijel Segedi, 1:0 za 27. Oktobar. 

Nastavili su gosti sa ofanzivom ka golu rivala, rani pogodak u mreži je demotivisao domaće fudbalere, ali to nisu uspeli da iskoriste igrači 27. Oktobra. Do odlaska na odmor u par navrata su mogli još koji put da zatresu mrežu protivnika, ali je "samo" tri puta lopta završavala na prečki. 

Trener domaćih je izvršio dve izmene za vreme pauze, popričao je sa svojim izabranicima i viđena je dosta bolja igra u polju od strane Viteza. Imali su posed izabranici Dejana Kokara na svojoj strani, ali im nije polazilo za rukom da kreiraju izglednu priliku.

Probudili su se i gosti u drugoj polovini drugog poluvremena, zapretili su u par navrata, ali je golman Novaković svaki put izlazio kao pobednik iz duela sa gostujućim fudbalerima. 

Mogli su gosti u par navrata tokom prvih 45 minuta da postignu još koji gol i da reše pitanje pobednika ranije, ali su na kraju ostvarili minimalan trijumf.

Vitez (Subotište) - 27. Oktobar (Šatrinci) 0:1 (0:1)

Vitez: Novaković, Cvejić, Bošković, Ćulum, Spasojević, Radovanović, Todorović, Petaković (od 46' Gaković), Radaković (do 60' Cucić), Stanojević (od 46' Beronja), Ristivojević

27. Oktobar: Radojčić, Samardžija, Vukotić, Madacki, Bajić (od 90'  B. Birinji), Nikolić, K. Birinji, Gemeri, Trivunović, Greč, Segedi

Iz redova 27. Oktobra su nakon meča poručili:

- Sledi zaslužena pauza koja traje malo duže, a za to vreme pokušaćemo da sredimo neke finese i od proleća nastavimo borbu za sam vrh. Takođe želimo da napomenemo da je "treće poluvreme" ovoga puta bilo na rođendanu ćerke našeg fudbalera Slobodana Višnjića, kojem ovim putem čestitamo i nadamo se da smo mu ulepšali proslavu našim prisustvom.

Ovim trijumfom 27. Oktobar je zadržao šanse da se bori za sam vrh tabele, trenutno je zaostatak za liderom tri boda, dok je drugo mesto udaljeno samo jedan bod.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading