SAD SU SA TOBOM TVOJI GARDISTI: Nova navijačka grupa je osnovana - oni će ubuduće predstavljati pokretačku snagu ekipe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.11.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal se u Požarevac vraća na velika vrata.

SAD SU SA TOBOM TVOJI GARDISTI: Nova navijačka grupa je osnovana - oni će ubuduće predstavljati pokretačku snagu ekipe!

Foto: FK Mladi radnik 1926

Fudbalski klub Mladi radnik 1926 ne tako davno bio je i član elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ali je polovinom prethodne decenije upao u teškoće koje su prouzrokovale da tim krene u ispisivanje novih stranica istorije od najnižeg takmičarskog ranga.

 

U sezoni 2014/15 Požarevljani su se takmičili u Braničevskoj okružnoj ligi, ali su kroz samo tri sezone stigli do trećeg stepena takmičenja i već punih sedam sezona vode borbe u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Da fudbal u gradu na tromeđi tri reke Dunava, Velike Morave i Mlave doživljava ekspanziju govori i podatak o novoj navijačkoj grupi koja je osnovana. 

Na inicijativu grupe momaka kojima je Mladi radnik 1926 u srcu, formirana je navijačka grupa koja je nazvana "Garda" i koja će ubuduće predstavljati okosnicu okupljanja svih ljubitelja fudbala u Požarevcu.

Svoje premijerno izdanje "Garda" je imala na susretu koji je prethodne nedelje odigran na Gradskom stadionu protiv ekipe OFK Mihajlovca, a koji je okončan podelom bodova 1:1.

Foto: FK Mladi radnik 1926

Ubuduće će ih huk sa tribina voditi ka boljim ostvarenjima

 

Da podsetimo, ekipa Mladog radnika 1926 u dosadašnjem delu srpskoligaškog karavana, nakon 12 odigranih utakmica ima skor od tri pobede, pet remija i četiri poraza i sa ukupno 14 osvojenih bodova zauzima osmu poziciju na tabeli. 

U narednom kolu Požarevljani gostuju Slogi iz Požege, a svakako će prisustvo organizovane navijačke grupe doprineti i boljim ostvarenjima fudbalera na samom terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading