SLAVLJE CRNO-BELIH: Goleada pripala domaćinu - Partizan stigao do bodova nakon preokreta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno su se i crno-beli radovali.

SLAVLJE CRNO-BELIH: Goleada pripala domaćinu - Partizan stigao do bodova nakon preokreta!

Foto: FK Partizan Cerovac

Od starta nove sezone u okviru Treće lige Kragujevca, ekipa Partizana iz Cerovca je u 11 odigranih prvenstvenih mečeva zabeležila isto toliko neuspeha, a uz navedeno je zabeležila i katastrofalan gol koeficijent 6:48.

 

U takvoj atmosferi crno-beli su dočekali meć 12. takmičarske runde u kojem su na svom terenu ugostili ekipu pretposlednjeplasiranog Dobrača u nadi da crnoj seriji može doći kraj.

Do sada najbolju partiju u takmičarskoj 2023/24 godini prikazali su fudbaleri Partizana, ali i pored navedenog gos je prvi stigao do prednosti.

Međutim, domaći fudbaleri uspevaju pogotkom Dunića sa preko 25 metara da poravnaju rezultat, a zatim i golovima Pajkovića i Lešnjaka da stignu do osetne prednosti.

Pad u igri crno-belih gosti uspevaju da iskoriste, poravnaju rezultat i unesu potpunu dramu u sam finiš susreta, ali je Manojlović uspeo da četvrti put zatrese mrežu Dobrača što je dovelo do velikog slavlja u redovima cerovačkog Partizana.

Foto: FK Partizan Cerovac

Veliko slavlje u Cerovcu nakon osvojenih prvih bodova

 

Ovim trijumfom Partizan je stigao do prvih prvenstvenih bodova u novoj sezoni, a narednog vikenda u psolednjem jesenjem kolu gostovaće u Opornici ekipi Napretka Mainić.

Sa druge strane Dobrača dočekuje drugoplasiranu Šumadiju iz Čumića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading