DERBI SEZONE: Za ovaj meč spreman je i poseban gost - legenda Crvene zvezde stiže da izvede početni udarac!

Autor:

Sport

04.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostima "igra" samo pobeda, dok je domaćin u dobrom položaju da se zadovolji i remijem.

DERBI SEZONE: Za ovaj meč spreman je i poseban gost - legenda Crvene zvezde stiže da izvede početni udarac!

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Hajduk Divoš

U okviru 26. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Hajduka iz Divoša ugostiće sastav Slobode iz Donjeg Tovarnika, meč je zakazan za nedelju, 5. maj sa početkom od 17 časova.

Republika

U nedelju, na Uskrs je na programu jako bitan meč koji može odlučiti šampiona i direktnog putnika u Srpsku ligu Vojvodine, dok će poraženi pokušati kroz baraž da stigne do plasmana u viši rang takmičenja. Trenutno se Hajduk nalazi na liderskoj poziciji na tabeli, sa tri boda prednosti od predstojećeg rivala iz Donjeg Tovarnika.

Tim iz Divoša ove sezone igra jako dobro u svim takmičenjima, i dalje ne zna za poraz sastav Hajduka što uliva veliku nadu pred nedeljni meč, koji može biti istorijski za plasman u viši rang takmičenja. Povodom duela sa Slobodom iz kluba je stigla sledeća izjava:

Igra se verovatno i najvažnija utakmica u dosadašnjoj istoriji Hajduka! Derbi sezone protiv drugoplasirane ekipe Slobode iz Donjeg Tovarnika i direktan okršaj u borbi za ulazak u Srpsku ligu. Očekuje se da tribine budu ispunjene do poslednjeg mesta, a specijalni gost Divoša i našeg kluba biće legenda Crvene zvezde - Stanislav Karasi, koji će izvesti početni udarac. Pozivamo naše navijače da se odazovu u što većem broju i pruže podršku našim momcima koji ispisuju istoriju našeg kluba. Takođe, dobrodošlicu želimo i svim ljubiteljima fudbala odakle god se zaputili u naše bajkovito mesto podno Fruške Gore, mesto koje već sedam godina čeka srećan epilog naše fudbalske bajke i plasman u 3. ligu.  

Republika

Foto: FK Hajduk Divoš

Najavni poster

Tim iz Donjeg Tovarnika je pre par kola vratio na mesto trenera Miloša Đokića, dobro poznato lice koje je već radilo u redovima Slobode i koji je dobro upoznat kako sa ligom tako i sa ambicijama kluba i igračkim kadrom. 

Ekipa je ove sezone u ligi zabeležila samo tri poraza, svi su zabeleženi na gostovanjima, pa je to možda jedan statistički podatak koji može da ide na ruku Hajduku. Prvi ovosezonski duel završen je remijem, bez golova, ali je sada situacija dosta drugačija. Gosti iz Donjeg Tovarnika moraju da igraju an trijumf, ukoliko žele da dobiju šansu da se direktno plasiraju u viši rang takmičenja.

Hajduk (Divoš) - Sloboda (Donji Tovarnik)

Nedelja, 5. maj od 17 časova

Teren u Divošu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading