U PRAVO VREME: Milojević može da odahne - on će biti spreman za finale Kupa Srbije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.05.2024

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohod na duplu krunu.

U PRAVO VREME: Milojević može da odahne - on će biti spreman za finale Kupa Srbije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dominantno su i u aktuelnoj sezoni stigli do šampionskog pehara. Sedma uzastopna, a ukupno 35. titula u istoriji kluba stigla je na najveći srpski stadion, a crveno-bele do kraja aktuelne sezone očekuje i duel u finalu nacionalnog kup takmičenja u kojem će se sastati sa novosadskom Vojvodinom na novoizgrađenom stadionu "Lagator".

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, mogao bi da računa na sve fudbalere za finalnu utakmicu Kupa Srbije koja je na programu u utorak, 21. maja.

Crveno-beli su u poslednjem odigranom prvenstvenom kolu ubedljivo slavili na kruševačkoj "Mladosti" protiv Napretka rezultatom 4:0, a strateg novog, starog šampiona je navedeni meč iskoristio kako bi odmorio one koji su u najvećoj meri izneli teret sezone, a priliku su pored onih sa manjom minutažom, dobili i mladi fudbaleri koji predstavljaju budućnost kluba.

Ono što može da raduje sve u stručnom štabu Crvene zvezde, jeste činjenica da će brzonogi Osman Bukari biti spreman za završnu kup bitnu. Reprezentativac Gane, strelac deset pogodaka u aktuelnoj sezoni, nedavno je imao problema sa primicačem, ali prema poslednjem lekarskom izveštaju povreda je sanirana i Bukari će moći da se stavi na raspolaganje treneru Milojeviću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bukari će biti spreman za finale kupa

 

Na Marakani postoji jaka želja da sezonu završe osvajanjem duple krune, a za ostvarenje ovog cilja biće im potrebni svi raspoloživi fudbaleri. Trener Milojević takođe ima priliku da dođe do svog prvog trofeja u Kupu kao trener Crvene zvezde, što bi bio izuzetan uspeh za njega lično.

S druge strane, čelnici Crvene zvezde žele da Osman Bukari bude u punom trenažnom procesu kako bi bio konkurentan na evropskom tržištu, budući da se očekuje njegov odlazak iz kluba ovog leta. Klubovi iz Amerike i Rusije već su pokazali interesovanje za ovog brzonogog krilnog fudbalera, nudeći dvocifrene milionske sume tokom zimske pauze.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading