I TO JE JEDNOM MORALO DA SE DOGODI: Slavilo se u Novom Sadu do duboko u noć - nakon punih šest i po meseci ekipa je zabeležila prvenstveni trijumf! (VIDEO)

Autor: Vladimir vorih

Sport

06.11.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da se točak sreće zavrteo kada je u pitanju ekipa sa "GAT Arene".

I TO JE JEDNOM MORALO DA SE DOGODI: Slavilo se u Novom Sadu do duboko u noć - nakon punih šest i po meseci ekipa je zabeležila prvenstveni trijumf! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT poslednji prvenstveni trijumf ostvarili su još 25. aprila kada su u drugoj rundi plej-aut faze Superlige Srbije savladali lazaerevačku Kolubaru na stadionu "Karađorđe" rezultatom 1:0.

 

Od navedenog prvenstvenog trijumfa, ne samo da je proteklo šest i po meseci, već popularni "gatovci" u 19 narednih borbi za bodove nisu osetili slast pobede, a petog dana meseca novembra pred Novosađanima je ponovo poklekla ekipa Kolubare, ovoga puta u Lazarevcu.

Najzaslužniji za trijumf "gatovaca" bio je Bojan Čečarić koji je svoju ekipu do prednosti doveo u 32. minutu iskoristivši kardinalnu grešku domaćeg čuvara mreže Dejana Stanivukovića.

 

 

I kada se očekivalo da će domaćin probati da stigne do poravnanje rezultata, u 50. minutu susreta defanzivci Lazarevčana su načinili novu kardinalnu grešu koju koristi Čečarić i Novosađani stižu do trijumfa i prve pobede u ovosezonskom šampionatu.

 

 

- Prva liga Srbije, 15. kolo:

Kolubara (Lazrevac) - Mladost GAT (Novi Sad) 0:2 (0:1)

Strelac: B. Čečarić u 32. i 50. minutu

Stadion: FK Kolubara

Gledalaca: 100

Sudija: Nenad Đorđević

Žuti kartoni: N. Janković (Kolubara); N. Pavlica (Mladost GAT)

Kolubara (Lazarevac): Stanivuković, Klimako, Galvao (Cucin), Gulan, Janković, Kočović, Lončar (Damnjanović), Milisavljević (Filipović), Nikolić, Stanisavljević, Vasiljević.

Mladost GAT (Novi Sad): Elesin, Abadžija (Pavlica), Balabanović, Bjeloš, Bugarin, Ćećarić (Jezdović), N. Ilić, Kerkez (Vidović), Tanasin, Vukčević (F. Ilić), Živković (Vujaklija).

 

 

Narednog vikenda ekipa Mladosti GAT u okviru 16. kola Prve lige Srbije gostuje u Sremskoj Mitrovici ekipi Radničkog, dok će Kolubara na svom terenu dočekati OFK Vršac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading