PORAZ KOME SE NIKO NIJE NADAO: "Ravnogorci" ispustili bodove - borba za vrh tabele se komplikuje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočaravajuća predstava domaćina u susretu u kojem se očekivala rutinska pobeda.

PORAZ KOME SE NIKO NIJE NADAO: "Ravnogorci" ispustili bodove - borba za vrh tabele se komplikuje! (FOTO GALERIJA)

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Fudbaleri KFK Ravne Gore Barajevo, nakon 12 prvenstvenih mečeva u okviru Beogradske zone, bodovno su bili izjednačeni na vrhu tabele sa ekipama Komgrapa i OFK Budućnosti iz Dudovice, ali se sve nakon prethodnog vikenda, promenilo.

 

Popularna "crna trojka" je na stadionu u Barajevu ugostila OFK Mladenovac, ekipu koja je u prethodne dve takmičarske runde doživela isto toliko neuspeha i sa punim pravom domaćin se nadao sigurnim bodovima. Međutim, dešavanja na terenu ni u kom slučaju nisu pogodovala domaćem sastavu.

Gosti do prednosti stižu u desetom minutu susreta kada je mrežu Ilije Nešića zatresao Miloš Nikolić.

Očekivalo se da će rezultatski deficit pokrenuti domaćina. Pokušavali su momci u plavoj sportskoj opremi da stignu do rezutatskog egala, ali je šokantni pogodak Marka Milovanovića osam minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, stavio tačku na nadanja domaćina da može izbeći poraz.

 

- Beogradska zona, 13. kolo:

KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo) - OFK Mladenovac (Mladenovac) 0:2 (0:1)

Strelci: M. Nikolić u 10. i M. Milovanović u 82. minutu za OFK Mladenovac

Stadion: FK Barajevo

Gledalaca: 100

Sudija: Miloš Pavlović (Lazarevac)

Žuti kartoni: J. Ristić, I. Mladenović, D. Mešanović, N. Jovanović, O. Nikolić (KFK Ravna Gora Barajevo); M. Milovanović, M. Miletić, M. Nikolić (OFK Mladenovac)

KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo): Nešić, Dardić (Šoškić), Ristić (Jovanović), Stojanov, Stakić, Nikolić, Milošević (Petrović), Vasić, Lazović (Stevanović), Mladenović, Mešanović.

OFK Mladenovac (Mladenovac): Stoisavljević, Stevanović, Miletić (Ivanković), Marković, Nikolić (Riznić), Đorđević (Planić), Janković, Krstić (Maksimović), Kostić, Milovanović, Matejić.

Priliku za popravni "crna trojka" će imati narednog vikenda kada će dočekati fenjeraša sa Liona, dok će OFK Mladenovac u susretu protiv Napretka iz Medoševca pokušati da nastavi seriju uspešnih rezultata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading