POTERA ZA LIDEROM SE NASTAVLJA: Sastav iz Runjana i dalje deli lekcije - Krajišnici položili oružje pred ekipom Budućnosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, iznenađenja nije bilo.

POTERA ZA LIDEROM SE NASTAVLJA: Sastav iz Runjana i dalje deli lekcije - Krajišnici položili oružje pred ekipom Budućnosti!

Foto: FK Budućnost Runjani

Sada je već očigledno da će se borba za šampionski pehar u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A", voditi do poslednjeg prvenstvenog kola.

 

Fudbaleri Budućnosti iz Runjana u okviru osme takmičarske runde, dočekali su na svom terenu ekipu Fudbalskog kluba Krajišnici iz Loznice i prema očekivanju zabeležili su petu uzastopnu, a ukupno sedmu pobedu u aktuelnoj takmičarskoj godini.

Domaćin je meč rešio u svoju korist rezultatom 3:1, tako da je stanje na tabeli ostalo nepromenjeno. Sastav iz Runjana i dalje zauzima drugu poziciju na tabeli sa tri boda manje u odnosu na ekipu Vuka iz Tršića koja je prvog dana meseca oktobra nanela i jedini poraz Budućnosti u aktuelnom šampionatu, slavivši nakon velike borbe rezultatom 3:2.

 

 

- Opštinska liga Loznica - "grupa A", 8. kolo:

Budućnost (Runjani) - Krajišnici (Loznica) 3:1

Stadion: u Runjanima

Treba napomenuti da je ekipa Budućnosti najefikasniji sastav ovog ranga takmičenja. Sastav iz Runjana je na osam mečeva, čak 35 puta tresao protivničku mrežu.

Narednog vikenda, u poslednjem jesenjem kolu, Budućnost gostuje u Loznici ekipi Mladosti koja sa svega tri osvojena boda zauzima poslednju poziciju na tabeli.

- Rezultati 8. kola Opštinske lige Loznica - "grupa A":

Jadar (Stupnica) - Mladost (Loznica) 6:1

Budućnost (Runjani) - Krajišnici (Loznica) 3:1

Granit (Radalj) - Mladost (Donji Dobrić) 2:0

Vuk (Tršić) - Cer (Jadranska Lešnica) 3:0

Respekt (Loznica) - Gradilište (Loznica) 6:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading