KOLONIJA U SUZAMA: Veliki derbi Smederevske Palanke pripao Jasenici 2017!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvalitetnija ekipa je zasluženo stigla do ubedljivog trijumfa.

KOLONIJA U SUZAMA: Veliki derbi Smederevske Palanke pripao Jasenici 2017!

Foto: FK Radnik Smederevska Palanka

Prethodnog vikenda fudbaleri Radnika iz Smederevske Palanke slavili su u duelu 11. runde Podunavske okružne lige na gostovanju u Novom Selu protiv domaće Mladosti rezultatom 2:0 i u dobrom raspoloženju su dočekali gradski derbi protiv Jasenice 2017.

 

I pored činjenice da su popularni "kolonijaši" bili domaćini ovog susreta, meč nije odgiran na njihovom igralištu, već na "Nepokorenoj mladosti", a oficijalni gost je pokazao da je u ovom momentu daleko kvalitetnija ekipa koja je zabeležila ubedljiv trijumf.

Već u 20. minutu Mateja Todorović je doveo Jasenicu 2017 do prednosti, a kada je samo osam minuta kasnije Aleksandar Đorđević duplirao prednost, nazirao se konačni ishod derbi susreta.

Nastavak meča nije doneo značajnu promenu slike na zelenom tepihu. "Gosti" su sa dva nova pogotka preko Marka Petkovića i Predraga Petrovića stigli do ubedljivog trijumfa i važnh bodova u borbi za šampionski pehar.

Republika

Foto: FK Jasenica 2017

Na "Nepokorenoj mladosti" je odigran veliki palanački derbi

 

- Podunavska okružna liga, 12. kolo:

Radnik (Smederevska Palanka) - Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) 0:4 (0:2)

Strelci: M. Todorović 20`, A. Đorđević 28`, M. Petković 60`, P. Petrović 67`

Stadion: "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

Novim trijumfom ekipa Jasenice 2017 je barem na 24 časa preuzela lidersku poziciju na tabeli. Borba za sam vrh se nastavlja već narednog vikenda kada će Jasenica 2017 u velikom derbiju dočekati Borac 1932 iz Ralje.

Sa druge strane, ekipa Radnika je bliža borbi za opstanak, a u predstojećem duelu protiv Lunjevca će imati i imperativ pobede.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading