RAZGOROPAĐENA ZVEZDA: Crveno-beli u šestoj brzini - do vrha je napunjena mreža fenjeraša! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavili su crveno-beli sa serijom dobrih rezultata.

RAZGOROPAĐENA ZVEZDA: Crveno-beli u šestoj brzini - do vrha je napunjena mreža fenjeraša! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša u prethodnih sedam mečeva u okviru Područne fudbalske lige Pančevo zabeležili su pet pobeda i po jedan remi i poraz i zahvaljujući ostvarenom stigli su do gornjeg dela tabele i u ovom momentu uz meč više odigran, imaju svega tri boda manje u odnosu na aktuelnog lidera, ekipu Doline iz Padine.

 

U okviru 12. takmičarske runde crveno-beli su na svom stadionu "Milan Janjić" ugostili Budućnost iz Alibunara i susret je okončan najubedljivijim trijumfom u aktuelnoj takmičarskoj godini.

Domaćin je bio apsolutni favorit u duelu protiv fenjeraša iz Alibunara, a pitanje pobedenika bilo je rešeno već nakon prvih 45 minuta igre kada su crveno-beli stigli do prednosti od 3:1. Interesantno je napomenuti da je i drugo poluvreme okončano identičnim brojem postignutih pogodaka, tako da je krajnji ishod ovog meča - 6:2.

 

 

- PFL Pančevo, 12. kolo:

Crvena zvezda (Pavliš) - Budućnost (Alibunar) 6:2 (3:1)

Strelci za Crvenu zvezdu: Babić, Lazarević (2), Trnjanac, Olujić i Ćirić

Stadion: "Milan Janjić", Pavliš

Narednog vikenda Crvenu zvezdu očekuje teško gostovanje u Glogonju gde će se sastati sa trenutno drugoplasiranom ekipom na tabeli Područne lige Pančevo, dok će Budućnost pokušati da stigne do bodova na domaćem terenu u Alibunaru protiv Sloge iz Banatskog Novog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading