NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Trka u dvoje se nastavlja - FAP i Borac 1926 će voditi borbu do poslednjeg kola!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenja nije bilo.

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Trka u dvoje se nastavlja - FAP i Borac 1926 će voditi borbu do poslednjeg kola!

Foto: FK FAP Priboj

Ista meta, isto ostojanje. Dva vodeća kluba zapadne grupe srpskoligaškog karavana zabeležila su trijumfe i u 12. takmičarskoj rundi, tako da i nakon ovog kola promene na samom vrhu tabele nema.

 

Fudbaleri pribojskog FAP-a pitanje obednika rešili su već nakon prvog perioda igre, a uvodnih deset minuta utakmice najavilo je konačni ishod ovog susreta. Domaćin je do rezultatske prenosti stigao već u trećem minutu kada je mrežu Alekse Brankovića zatresao Miroslav Marković. Svega sedam minuta kasnije u listu strelaca se upisao i Dragan Jovanović, a kada je u Ivan Lučić u 27. minutu i treći put zatresao mrežu gostujućeg sastava, pitanje pobednika je bilo rešeno.

Do odlaska na odmor Marković je svojim drugim pogotkom povisio na 4:0, da bi konačan ishod prvog poluvremena doneo Andrija Marković.

U nastavku susreta Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi uspeva da donekle uhvati rezultatski priključak, ali nagoveštaj drame sprečava Veljko Plazinić koji je u 65. minutu drugim pogotkom postavio i konačan rezultat ovog meča.

- Srpska liga Zapad, 12. kolo:

FAP (Priboj) - Sloga 33 (Petrovac na Mlavi) 6:2 (4:1)

Strelci: M. Marković (2), D. Jovanović, I. Lučić, V. Plazinić (2); A. Marković

Sudija: Danijel Đurić (Kragujevac)

FAP (Priboj): Nikolić, Vesnić, Drašković, Obućina, Plazinić, Jovanović, Lučić, Marković, Vukmirović, Rmuš, Janjić. Na klupi su bili: Đorđević, Grujić, Jakovljević, Sević, Lazarević, Otašević, Radovanović.

Sloga 33 (Petrovac na Mlavi): Branković, Marjanović, Tomić, Šapić, Gardić, Martić, Mitrović, Ristić, Marković, Miljković, Milovanović. Na klupi su bili: Marunić, Pančić, Jovanović, Redžić, Tacković, Miljković, Milošević.

Sa druge strane ekipa čačanskog Borca 1926 slavila je minimalnim rezultatom 1:0 na gostovanju u Podunavcima protiv ekipe Reala, a trelac jedinog pogotka za "zebre" bio je Vukašin Marković.

 

Borba za vrh tabele, šampionski pehar i plasman u Prvu ligu Srbije, nastavlja se narednog vikenda kada će pribojski FAP gostovati OFK Mihajlovcu, dok ekipu čačanskog Borca 1926 očekuje derbi susret protiv trećeplasirane Loznice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading