GORKA LEKCIJA: "Partizanove bebe" nastavljaju borbu za vrh tabele - "studenti" u Zemunelu izdržali samo jedno poluvreme!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenja u Zemunelu nije bilo.

GORKA LEKCIJA: "Partizanove bebe" nastavljaju borbu za vrh tabele - "studenti" u Zemunelu izdržali samo jedno poluvreme!

Foto: FK Teleoptik

I pre susreta 13. runde beogradsk grupe srpskoligaškog karavana, ekipa Teleoptika je smatrana apsolutnim favoritom, ali popularne "Partizanove bebe" ipak su morale da se pomuče ne bi li upisale tri važna boda u borbi za sam vrh tabele.

 

Tokom prvih 45 minuta igre, stotinak ljubitelja fudbala nije imalo prilike da prisustvuje postizanju pogodaka, ali je u nastavku susreta ekipa Strahinje Pandurovića uspela da slomi otpor novobeogradskih "studenata".

Na smom početku nastavka susreta Marko Lekić je uspeo da matira Nikolu Terzića, a kada se desetak minuta kasnije u listu strelaca upisao i Uroš Knežević, bilo je jasno da bodovi ostaju u Zemunu.

Do kraja meča viđene su još dve lopte u mreži Studentskog grada, a strelci za domaćina bili su Nikola Stanković u 79. i Đorđe Petrović u 82. minutu.

Foto: FK Teleoptik

Ubedljiv trijumf "optičara" za nastavak borbe za vrh tabele

 

- Srpska liga Beograd, 13. kolo:

Teleoptik (Zemun) - Studentski grad (Novi Beograd) 4:0 (0:0)

Strelci: M. Lekić 46`, U. Knežević 56`, N. Stanković 79`, Đ. Petrović 82`

Stadion: Sportski centar "Partizan-Teleoptik"

Gledalaca: 100

Sudija: Nemanja Nikolić (Beograd)

Žuti kartoni: I. Cvetojević (Teleoptik); D. Barišić, D. Mrđenović (Studentski grad)

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, Petrović (Petrović), Đorđević, Stanković, Radojević, Borović, Lekić (Isailović), Petrović, Miladinović (Đurić), Knežević (Čermelj), Cvetojević (Stamenković). Trener: Strahinja Pandurović

Studentski grad (Novi Beograd): Terzić, Mladenović, Knežević (Ljubisavljević), Krstović, Popadić, Barišić, Mrđenović (Dražović), Paunović (Divac), Pavlović, Nikolić (Gavrilović), Džodan (Stojanović). Trener: Vladimir Kašić

Trijumfom nad komšijama sa Novog Beograda, ekipa Teleoptika se barem privremeno po broju bodova izjednačila sa ekipama Zemuna i novobeogradskog Ušća. U pretposlednjoj rundi beogradske grupe srpskoligaškog karavana "Partizanove bebe" gostuju na Vračaru Sinđeliću.

Sa druge strane, popularni "studenti" i dalje drže poziciju u sredini tabele, a priliku za novi trijumf će imati narednog vikenda kada će dočekati GSP Polet Dorćol.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading