CRNE SLUTNJE SU SE OBISTINILE: Povreda je ipak teže prirode - bez ministra odbrane do proleća!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.11.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada kola krenu nizbrdo, niko ih ne može zaustaviti.

CRNE SLUTNJE SU SE OBISTINILE: Povreda je ipak teže prirode - bez ministra odbrane do proleća!

Foto: FK Ozremica Beršići

Fudbaleri Ozremice iz Beršića su u prethodnoj 2022/23 sezoni stigli do šampionskog pehara u okviru Opštinske lige Gornji Milanovac čime su nakon dve godine obezbedili i plasman u viši rang takmičenja, Moravičku okružnu ligu.

 

U Beršićima su se nadali da će i u višem stepenu takmičenja biti konkurentni, ali su ostvarenja na terenu navedeno demantovala. Ozremica je tokom 12 odigranih prvenstvenih mečeva zabeležila svega jdan trijumf (Kej Čačak 5:2) i sa tri boda na kontu ubedljivo drži fenjerašku poziciju na tabeli petog ranga srpskog klupskog fudbala.

Prethodnog vikenda Ozremica je na gostovanju u Gornjoj Gorevnici ubedljivo poražena od domaćeg Jedinstva rezultatom 0:5, a mnogo više od samog poraza sve u Beršićima je zabrinula povreda golmana Bobana Jeremića.

Popularni "ministar odbrane" je u 16. minutu susreta povredio skočni zglob, a kasniji medicinski pregledi su potvrdili crne slutnje. Distorzija je teže prirode i za iskusnog čuvara mreže, jesenji deo sezone je okončan.

Samim tim Jeremić neće moći da pomogne svojim saigračima u preostala tri jesenja duela,a ekipu Ozremice već u nedelju 5. novembra očekuje duel protiv lidera šampionata i ekipe koja u dosadašnjem toku takmičenja nije osetila gorčinu poraza, ekipe Spartaka 1976 iz Trnave.

Foto: FK Ozremica Beršići

Može li lider da padne u Beršićima?

 

I pored činjenice da vodeću ekipu dočekuju kao poslednjeplasirani tim na tabeli, u Beršićima optimizam ne jenjava i svi se nadaju da mogu prirediti senzaciju i stići do bodova u predstojećem duelu. U tom cilju pozivaju sve svoje navijače da pomognu ekipi uz parolu:

- Iznenadjenja su uvek moguća, nemoj ih propuštati. Svi k`o jedan na lidera!

Meč između Ozremice i Spartaka 1976 na programu je u nedelju 5. novembra sa početkom od 13 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading