DOŠLO JE VREME TITULA DA SLAVI SE: Nezadrživo hitaju ka peharu - nekadašnji fudbaler Zvezde na pragu jesenjih lovorika!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo jedan korak nedostaje u ostvarenju prvog koraka ka ispunjenju zacrtanog cilja.

DOŠLO JE VREME TITULA DA SLAVI SE: Nezadrživo hitaju ka peharu - nekadašnji fudbaler Zvezde na pragu jesenjih lovorika!

Foto: FK Trayal

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi 13. runde istočne grupe srpskoligaškog karavana u kojem će zasigurno sve oči fudbalske javnosti biti usmerene ka Kladovu u kojem će aktuelni lider takmičenja pokušati, već sada da stigne do obezbeđivanja prve pozicije pred zimsku pauzu.

 

Fudbaleri kruševačkog Trayala iza sebe imaju gotovo idealnih tri meseca takmičenja. U okviru Srpske lige Istok, popularni "gumari" su u 12 utakmica ostvarili isto toliko trijumfa uz fantastičan gol koeficijent 30:4. Istovremeno je kruševački srpskoligaš u okviru Kupa Fudbalskog saveza Rasinskog okruga zabeležio ubedljiv trijumf nad Mačkovcem 6:0, a jedini neuspeh puleni trenera Ivice Momčilovića doživeli su na startu Kupa Srbije gde su na stadionu "Mladost" poraženi od zvaničnog osvajača duple krune, ekipe Crvene zvezde rezultatom 0:6.

U ovom momentu "gumari" imaju devet bodova prednosti u odnosu na pirotski Radnički i u slučaju da ne budu poraženi na gostovanju u Kladovu od ekipe Đerdapa, puleni nekadašnjeg fudbalera beogradskih crveno-belih, već u subotu 4. novembra oko 15.30 časova imaće priliku da proslave osvajanje "jesenje titule".

Sportski kolektiv iz Kruševca je u prvom delu sezone 2023/24 svakako najviše pružio i gotovo da je več sada izvestan njihov povratak u prvoligaški karavan nakon samo godinu dana takmičenja u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Republika

Foto: FK Trayal

Strateg "gumara" nakon ubedljivog trijumfa u Kupu FSRO

 

Pored navedenog susreta svakako će biti zanimljivo i u Knjaževcu gde Timočanin dočekuje GFK Jagodinu, Prahovu gde gostuje pirotsko Jedinstvo, ali i Svilajncu gde će domaći Radnički tražiti važne bodove za miran zimski san protiv Vlasine iz Vlasotinca.

- Srpska liga Istok, 13. kolo:

Timočanin (Knjaževac) - GFK Jagodina (Jagodina); 4. novembar

Dunav (Prahovo) - Radnički (Pirot); 4. novembar

OFK Sinđelić (Niš) - Jedinstvo (Paraćin); 4. novembar

Radnički (Svilajnac) - Vlasina (Vlasotince); 4. novembar

Đerdap (Kladovo) - Trayal (Kruševac); 4. novembar

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Budućnost (Popovac); 4. novembar

Žitorađa (Žitorađa) - Meševo (Meševo); 5. novembar

SFS Borac (Paraćin) - Pčinja (Trgovište); 5. novembar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading