FOTO IZVEŠTAJ: Nišlije protutnjale kroz Gornji Milanovac - klubu iz grada podno Rudnika je borba za opstanak prioritet!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivani ishod kup duela...

FOTO IZVEŠTAJ: Nišlije protutnjale kroz Gornji Milanovac - klubu iz grada podno Rudnika je borba za opstanak prioritet!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Nadali su se u redovima gornjomilanovačkog Metalca da će u aktuelnoj setoni biti konkurenti za visok plasman, ali kako jesenja sezona odmiče, sve je jasnije da će nekadašnji superligaš voditi grčevitu borbu za opstanak u prvoligaškoj konkurenciji.

 

Shodno navedenom, potpuno je bilo jasno da za njih u ovom momentu kup takmičenje nije bilo prioritet, ali su se ljubitelji fudbala u gradu podno Rudnika nadali da ekipa može pozitivno odreagovati i da upravo duel protiv superligaša iz Niša može predstavljati i prekretnicu u sezonu.

Međutim, do toga nije došlo i ekipa Radničkog je, slobodno se može reći, rutinski stigla do trijumfa i plasmana u osminu finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u Srbiji.

Nišlije su do prednosti stigle u 21. minutu kada je mrežu golmana Mateje Maslarevića zatresao Stefan Cvetković, a u samom finišu prvog poluvremena prednost gostiju je duplirao Bakari Nimaga.

U nastavku susreta prmene nije bil osve do samog finiša utakmice kada je Pavle Ivelja desetak minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Predraga Janjuša i treći put zatresao mrežu domaćeg sastava.

Predstojećeg vikenda ekipu Metalca očekuje jedan od ključnih mečeva kada je u pitanju borba za opstanak. Gornjomilanovčani gostuju u "srpskoj Atini" gde će tražiti bodove u duelu protiv direktnog konkurenta, ekipe RFK Novog Sada 1921.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading