KUP NEUSPEH JE ARHIVIRAN: Vojvodina se okreće prvenstvenim obavezama - osvajanje bodova na narednom gostovanju je imperativ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kup utakmica je došla i prošla, ali najvažnije borbe tek predstoje.

KUP NEUSPEH JE ARHIVIRAN: Vojvodina se okreće prvenstvenim obavezama - osvajanje bodova na narednom gostovanju je imperativ!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta u aktuelnoj 2023. godini proslavljaju veliki jubilej 110. godina postojanja, a svi u redovima plavo-bele ekipe nadaju se da će tokom 12 decenije postojanja uspeti da se gomognu i toliko željenog plasmana u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina.

 

U ovom momentu sportski kolektiv iz Bačkog Gradišta zabeležio je u okviru Vojvođanske lige Sever polovičan učinak od šest pobeda i isto toliko poraza i sa 18 osvojenih bodova zauzima poziciju u sredini tabele.

Tokom nedelje Vojvodina je u okviru Kupa PFS Subotica gostovala u Karađorđevu gde se sastala sa ekipom Solunca N&Đ Jerković, a domaćin je pitanje pobednika rešio nakon samo osam miunta igre kada je stigao do prednosti od 2:0. Do kraja susreta gosti na ovom meču uspeli su samo da stignu do počasnog pogotka, a mrežu sastava iz Karađorđeva zatresao je Nikola Kopre.

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

U okviru proslave velikog jubileja, Vojvodinu je posetio i predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Santrač

 

Nakon eliminacije iz kup takmičenja, trener plavo-belih Lazar Dabižljević nije bio preterano nezadovoljan:

- Nismo previše zabrinuti zbog ispadanja iz kupa. Daleko nam je važnije da u nedelju u Đurđinu protiv istoimene ekipe pobedimo. Pogotovo što nas posle toga čeka težak raspored, jer igramo protiv Sloge iz Čonoplje kod kuće i gostovanje, ponovo, u Karađorđevu. Mislim da su igrači motivisani da u Đurđinu pruže maksimum i vratimo se s celim plenom.

Pomenuti duel u Đurđinu protiv istoimene ekipe biće odigran u nedelju 5. novembra sa početkom od 13 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading