DOGOVOR JE POSTIGNUT: Iskusni fudbaler ima novi klub - nekadašnji mladi reprezentativac karijeru nastavlja na egzotičnoj destinaciji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaleri nastupaju u klubovima širom sveta, ali se transfer nekadašnjeg golmana Rada mora svrstati u kategoriju egzotičnih.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Iskusni fudbaler ima novi klub - nekadašnji mladi reprezentativac karijeru nastavlja na egzotičnoj destinaciji!

Foto: Starsport

Prethodnog leta napustio je Banjicu i od tada je bez klupskog angažmana, ali kako se saznaje, "odmoru" je došao kraj.

 

Iskusni dvadesetdevetogodišnji golman Stefan Čupić pronašao je novi angažman, a nakon nastupa u Bosni i Hercegovini, Norveškoj, Jeremiji i Kipru, sada se seli u južnu Aziju gde će u narednom periodu nositi opremu Fudbalskog kluba Džapa iz Nepala, ekipe koja srpskim ljubiteljima fudbala svakako predstavlja potpunu nepoznanicu.

U pitanju je klub koji je osnovana 2011. godine i koji se takmiči i nepalskoj Superligi. 

Kako se može saznati iz šturih sportskih informacija koje stižu iz tog dela sveta, Čupić će biti drugi stranac u ekipi, s obzirom da dres ovog kluba nosi i Uzbekistanac Samadar Očilov.

Kada je reč o Čupiću, on iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Ponikao je u redovima OFK Beograda, a između ostalih klubova u Srbiji, nastupao je za temerinsku Slogu, Veternik, Dorćol, pančevački Dinamo, OFK Bačku iz Bačke Palanke, Voždovac, kragujevački Radnički 1923 i Rad.

Foto: Starsport

Velike muke Stefan Čupić je zadavao i napadačima beogradskih večitih rivala

 

Tokom dosadašnje internacionalne karijere nastupao je za Sutjesku iz Foče, godinu dana se zadržao u norveškom Sarpsborgu 08, dve godine je bio član Ararat-Jermenije, a godinu i po dana je stajao na golu kiparskog Olimpijakosa iz Nikozije.

Takođe treba napomenuti da je rođeni Nišlija zabeležio i šest nastupa u dresu mlade reprezentacije Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading