SLEDI DUG PERIOD OPORAVKA: Uzdanica kluba uspešno je operisana - svi se nadaju što bržem povratku na teren!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NA žalost, povrede su sastavni deo sporta.

SLEDI DUG PERIOD OPORAVKA: Uzdanica kluba uspešno je operisana - svi se nadaju što bržem povratku na teren!

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

Fudbaleri kragujevačkog 21. oktobra u poslednja četiri prvenstvena susreta u okviru Druge lige Kragujevca zabeležili su svega jedan trijumf (Ćava Veliko polje 2:0), isto toliko remija (Šumadinac Kragujevac 2:2) i dva neupeha (Bratstvo 1975 Erdeč 0:1 i Seljak Cvetojevac 0:2) čime su u borbi za vrh tabele bodovno zaostali u odnosu na dve prvoplasirane ekipe.

Međutim, ono što u ovom momentu može da raduje sve u kragujevačkom sportskom kolektivu, jeste činjenica da je jedan od uzdanica kluba Ilija Srećković operisan nakon povrede kolena i da svi u klubu mogu krenuti u odbrojavanje, kada će se popularni Ika vratiti na teren.

Tim povodom klub se obratio javnosti saopštenjem pute društvene mreže Instagram:

- Igrač naše ekipe, Ilija Srećković koji je pre mesec i po dana povredio ligamente kolena, uspešno je operisan. Sve je prošlo u najboljem redu i sada Iki predstoji period oporavka. Mi mu ovim putem, još jednom želimo brz oporavak i da se što pre vrati fudbalskim aktivnostima.

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

Fudbaleri 21. oktobra ne gube nadu kada je u pitanju borba za vrh tabele

 

Kada je reč o prvenstvenom takmičenju, ekipa 21. oktobra će predstojećeg vikenda dočekati Borac iz Drenovca, ekipu koja u ovom momentu zauzima drugu poziciju na tabeli Druge lige Kragujevca i koja u odnosu na 21. oktobar ima sedam bodova više.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading