STARA KARABURMA OBOJENA U KRALJEVSKO PLAVU BOJU: OFK Beograd predstavio novu garnituru dresova - navijači su oduševljeni! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon plavo-beih i belih dresova, klub sa stare Karaburme, danas je predstavio i svoju treću garnituru.

STARA KARABURMA OBOJENA U KRALJEVSKO PLAVU BOJU: OFK Beograd predstavio novu garnituru dresova - navijači su oduševljeni! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda tokom prethodne sezone u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, osvjajanjem šampionske titule obezbedili su sebi povratničku vizu za Prvu ligu Srbije, a veća sada nakon svega tri meseca takmičenja, može se sa velikom verovatnoćom tvrditi da će klub sa Omladinskog stadiona od jeseni 2024. godine biti član superligaškog karavana.

"Romantičari" su u 13 odigranih prvenstvenih mečeva zabeležili deset pobeda i svega tri remija. OFK Beograd nije uspeo ceo plen da prigrabi u duelima protiv novobeogradskog Radničkog (2:2), lazarevačke Kolubare (1:1) i OFK Vršca (1:1), ali i pored navedenog, trenutno ima čak 12 bodova u odnosu na drugoplasirano Smederevo 1924 i jasno je da samo pravo čudo može sprečiti ekipu trenera Sime Krunića da stigne do novog šampionskog pehara.

U stili najvećih svetskih klubova OFK Beograd je danas na Avali kod spomenika Neznanom junaku predstavio i svoju treću garnituru dresova za aktuelnu takmičarsku godinu. Dres je kraljevsko plave boje sa belim brojem na poleđini i prezimenom fudbalera.

 

Da podsetimo, u narednoj 15. takmičarskoj rundi Prve lige Srbije,e kipa OFK Beograda u nedelju 5. novembra na "Omladinskom stadionu" dočekuje ekipu šabačke Mačve.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading