ROKADA NA KLUPI: Nekadašnji saigrači u Partizanu zamenili uloge - nakon odlaska iz Zemunela, ovo je njegova sledeća destinacija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.11.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana menja kolegu iz igračkih dana.

ROKADA NA KLUPI: Nekadašnji saigrači u Partizanu zamenili uloge - nakon odlaska iz Zemunela, ovo je njegova sledeća destinacija!

Foto: Starsport

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog tokom jesenjeg dela sezone u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala do sada su ostvarili skor od četiri pobede, dva remija i šest poraza i u ovom momentu sa 14 osvojenih bodova zauzimaju 11. poziciju na tabeli.

Kako su preneli sportski mediji, dosadašnji trener Zrenjaninaca Branko Savić, prešao je u redove kruševačkog Napretka, a tim povodom se javnosti obratio saopštenjem i zrenjeninski srpskoligaš:

- Na početku naše saradnje je bio dogovor da Branko Savić može da napusti klub, ukoliko se pojavi ponuda iz Super lige. Brzo je ostavio pozitivan utisak i žao nam je da nas napušta tako dobar stručnjak i čovek, ali mu želimo sve najbolje i drago nam je da je bio uz nas u teškom momentu - stoji u klupskom saopštenju, a zatim iz Radničkog ističu da je rešenje za upražnjenu klupu već pronađeno:

- Vođenje stručnog štaba preuzima njegov štoperski partner iz igračkih dana u Proleteru i Partizanu, Milan Stojanoski.

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Stručni kadar zrenjaninskog Radničkog

 

Da podsetimo, pedesettrogodišnji Milan Stojanoski nakon bogate igračke karijere, okrenuo se trenerskom pozivu. Do sada je predvodio mlađe kategorije zemunskog Teleoptika, a od početka meseca marta, do kraja juna 2023. godine sedeo je na klupi seniorskog tima "Partizanovih beba".

Ekipu Radničkog narednog vikenda očekuje veliko iskušenje, s obzirom da u Zrenjanin dolazi ekipa OFK Kikinde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading