"NIŽE LIGE" S DOBITNICIMA ADMIRALBET NAGRADA: Šumadija u novoj sportskoj opremi grabi ka tituli!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo još jedan nagrađeni klub u AdmiralBet nagradnoj igri "Nedobitni tiketi".

 

Najnovija emisija „Nižih liga“ donosi priču o klubu koji zahvaljujući grupi fudbalskih entuzijasta, nakon dve sezone u okružnom fudbalskom rangu ponovo sanja najlepše snove i nada se šampionskoj tituli i plasmanu u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala.

 

 

Fudbalski klub Šumadija iz Toponice, mesta u opštini Knić koji broj tek par stotina stanovnika trenutno vodi veliku borbu u Šumadijskoj okružnoj ligi, a slobodno se može reći da kompletno mesto živi za fudbal i uspehe svojih ljubimaca.

Agilno rukovodstvo ima plan kako da uzoran sportski kolektiv vrati na stare staze uspeha. Radi se postupno. Uveliko se poboljšava infrastruktura koja će, ne samo omogućiti navijačima bolje uslove za praćenje mečeva, već će obezbediti i svim klupskim kategorijama sjajne uslove za rad i napredak

 

U aktuelnoj takmičarskoj godini fudbaleri Šumadije takmiče se u okviru Šumadijske okružne lige gde vode veliku borbu sa OFK Aranđelovcem 1979, ali niko u klubu ne sumnja da će upravo oni početkom meseca juna “prvi preseći vrpcu” i naći se među zonskim ligašima.

O aktuelnim temama razgovarali smo sa prvim čovekom sastava iz Toponice, Milanom Bankovićem koji nam je predočio klupsku istoriju, ali i otkrio planove za budućnost.

Kako je protekla naša poseta Toponici, kao i dodela novih AdmiralBet dresova u kojima će Šumadija pokušati da se vrati na nekadašnje staze uspeha, možete eksluzivno pogledati u petak 26. aprila sa početkom od 20 časova na YouTube kanalu Republika news.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading