IGOR DULJAJ MOŽE DA PAKUJE KOFERE: Partizan uskoro dobija novog šefa stručnog štaba - Ivica Ilijev je glavna karika u pregovorima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.04.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, ili ne?

IGOR DULJAJ MOŽE DA PAKUJE KOFERE: Partizan uskoro dobija novog šefa stručnog štaba - Ivica Ilijev je glavna karika u pregovorima!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i sezonu 2023/24 završavaju bez trofeja čime je post produžen na punih pet takmičarskih godina.

Dugo su crno-beli uspevali da se održe na liderskoj poziciji superligaškog karavana, ali je poraz prethodne subote u 173. Večitom derbiju, izvesno je ostavio klub iz Humske ulice bez šampionske titule, a neuspeh u polufinalu Kupa Srbije, samo je potvrdio da je Crvena zvezda u ovom momentu kvalitetniji rival.

I pored činjenice da su tokom sezone mnogi isticali da je trener Igor Duljaj iz aktuelnog sastava Partizana izvukao i više nego što ekipa može, čini se da su mu dani na klupi crno-belih, odbrojani.

Kako eksluzivno saznaje "Informer", u novu sezonu Partizan ulazi sa novim šefom stručnog štaba, a to bi trebao da bude nekadašnji fudbaler ovog kluba, Vladimir Ivić.

Kako se saznaje posrednik u pregovorima biće nekadašnji sportski direktor crno-belih Ivica Ilijev koji će otputovati u Grčku na završnu rundu pregovora.

Foto: Starsport

Navijači ga sa nestrpljenjem iščekuju - Vladimir Ivić

 

- Vladimir Ivić:

Datum rođenja: 7. maj 1977. godine

Mesto rođenja: Zrenjanin

Igračka karijera: Proleter (Zrenanin), Partizan (Beograd), Borusija Menhengladbah (Nemačka), AEK Atina (Grčka), Aris Solun (Grčka) PAOK Solun (Grčka)

Trenerska karijera: PAOK Solun U-20 (Grčka), PAOK Solun (Grčka)-pomoćni trener, PAOK Solun (Grčka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Votford (Engleska), Makabi Tel Aviv (Izrael), Krasnodar (Rusija)

Prema nezvaničnim informacijama Ilijev će u Grčku otputovati 5. maja, a pristalice crno-belih se nadaju da će se u srpsku prestonicu vratiti sa pozitivnim informacijama kada je u pitanju angažman Vladimira Ivića na klupi Partizana, kluba koji već sedam sezona ne uspeva da stigne do šampionskog pehara, a punih pet sezona traje post u osvajanju trofeja u srpskom klupskom fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading