GLAZEROVA SUPRUGA ODUŠEVLJENA DELIJAMA: Na Instagramu otkrila sa kim je Zvezdin golman proslavio pobedu u derbiju! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.04.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanosna plavuša uživa u odbranama svog supruga na golu Crvene zvezde.

GLAZEROVA SUPRUGA ODUŠEVLJENA DELIJAMA: Na Instagramu otkrila sa kim je Zvezdin golman proslavio pobedu u derbiju! (FOTO)

Foto: Instagram.com/shiramorag

Šira glazer

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su novi uspeh plasiravši se u finale Kupa Srbije pobedom nad Partizanom rezultatom 2:0, a jedan od ključnih igrača u trijumfu nad Večitim rivalom bio je golman Omri Glazer, čije su bravurozne odbrane bile možda i presudne za krajnji ishod. U prvom poluvremenu, Glazer je sjajno intervenisao zaustavljajući snažan šut Goha, dok je u drugom poluvremenu uspešno zaustavio udarac Nemanje Nikolića, pokazujući izuzetnu koncentraciju, ali i golmansku veštinu.

Supruga Omrija Glazera, Šira Glazer, bila je prisutna na utakmici, zauzimajući svoje mesto u svečanoj loži. Poznata po svojoj vernosti i podršci suprugu, ova zanosna plavuša nije krila svoje oduševljenje odbranama Omrija, kao ni vatrenom navijanju Delija tokom svih 90 minuta fudbalske igre.

Na društvenim mrežama, Šira je podelila fotografiju sa navijačima uz reči:

- Najbolji na svetu!

Istovremeno je Šira otkrila i detalj nakon velikog trijumfa u polufinalu nacionalnog kupa. Ona je na Istagramu objavila fotografuju sa zajedničke večere na kojoj se vide odlično raspoloženi, kako je istakla najbolji klupski prijatelji, Omri Glazer i Marko Stamenić.

Foto: Instagram.com/shiramorag

Omri Glazer i Marko Stamenić nakon trijumfa nad Partizanom

 

Da podsetimo, zahvaljujući sjajnim odbranama u aktuelnoj sezoni Omri Glazer je privukao pažnju španskog kluba Sevilje. Iako je Crvena zvezda završila učešće u Ligi šampiona u grupnoj fazi, Glazer ostaje najbolji golman po broju odbrana, što svakako je dovelo i do interesovanja mnogobrojnih inostranih fudbalskih emisara.

Omri Glazteru ostaje da privedu šampionat kraju, kao i da u duelu sa novosadskom Vojvodinom stignu do nove dule krune, a predstojeće leto će pokazati da li će navijači Crvene zvezde i dalje imati priliku da na golu svoje ekipe gledaju sjajnog izraelskog reprezentativca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading