PUT KOJIM SE REĐE IDE: Nekadašnji kapiten Zvezde oblači opremu Večitog rivala - nekada je prozivao crno-bele, a sada će biti uzdanica Partizana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.04.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li smo na pragu istorijskog transfera?

PUT KOJIM SE REĐE IDE: Nekadašnji kapiten Zvezde oblači opremu Večitog rivala - nekada je prozivao crno-bele, a sada će biti uzdanica Partizana!

Foto: Esport Crvena zvezda

Leta 2022. godine odigran je prvi Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u esportu, a najzaslužniji za istorijski trijumf crveno-belih bio je kapiten Igor Radusinović, poznatiji kao TasteLess, koji je nakon meča objavom na društvenim mrežama prilično iznervirao pristalice crno-belih.

- Džaba široka ramena, kad su... - objavio je tada Radusinović na društvenoj mreži Tviter, ali se čini da se vremena menjaju.

Naime, kako prenosi portal "Telegraf.rs" naredni dani bi mogli da dovedu i do senzacionalnog tranfera Igora Radusinovića u redove Partizana.

 

 

U prethodnom periodu popularni TasteLess nastupao je u Italiji, gde je igrao za Atletu, s kojom je završio kao prvi u ligaškom delu, ali na kraju nisu uspeli da se domognu borbe za trofej.

Nije tajna da je Zvezda želela njega da vrati u svoje redove, ali, crno-beli su ipak prevagnuli sa dosta boljom finansijskom ponudom.

Istovremeno, crno-beli su već uspeli da dogovore saradnju sa Aljošom Kovandžićem koji bi trebao da bude glavna uzdanica novog tima Partizana od kojeg će se očekivati sjajni rezultati u predstojećem periodu.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon Aljoše Kovandžića i Igora Radusinovića, crno-beli brižljivo biraju i ostatak ekipe, tako da se već sada može istaći da će Srbija imati ponovo vrhunsku ekipu u esportu.

Treba podsetiti da je 2023. godine protekla u sjajnim rezultatima esport tima Partizana. Crno-beli su stigli do vrednih rezultata u prolećnoj Esport Balkan ligi, kao i RES Jadranskoj ligi, a svakako je ideja da se nastavi utabanim stazama uspeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading