POVREĐEN UČESNIK ELITE: Drama na proslavi PRVOG MAJA, stradala mu je NOGA!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera zabeležila šok prizor!

POVREĐEN UČESNIK ELITE: Drama na proslavi PRVOG MAJA, stradala mu je NOGA!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Jedan prizor u iz rijalitija "Elita" noćas je pred početak emisije "Pitanja gledalaca" zabrinuo publiku. Radi se o takmičaru Samiru Ramoviću, koji je po svemu sudeći zadobio povredu tokom proslave Prvog maja. On je svoju nogu umotao u majicu, i stavio plastičnu kutiju, kako bi mogla da bude podignuta tokom popodnevnog odmora. 

Čim Samir nije tražio pomoć produkcije i odlazak kod lekara, verovatno se radi o blagom bolu, zbog čega je odlučio da sam sebi pomogne i ne traži da ide na bilo kakvu vrstu kontrole. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Samir Ramović povredio nogu

Inače, Samir je privukao veliku pažnju kad je priznao da je zaljubljen u cimerku Milenu Kačavendu, a nedavno je bio u epicentru medijske pažnje, kad se njegova još uvek zakonita supruga oglasila za jedan medij. 

Ivana i Samir su u braku 12 godina, a uskoro bi trebalo i da se razvedu. Njegova još uvek zakonita supruga je svojevremeno pričala koliko je teško boriti se sam kao roditelj.

Republika

Foto: Printskrin

Samir Ramović

- Hoću da naglasim, sve one, kao i ja, izostane podrška najuže porodice, a to nama treba. Ja znam da je ružno kad čuješ da te komentarišu u parkićima, ali ja ne obraćam pažnju na to. Mene to ne interesuje. Mene boli to što najuža porodica ne zna da prepozna da ti treba podrška, da ti treba pomoć. Ako neko ne želi da ti pomogne, to je u redu, ali nemoj da nam staješ na put. Zašto bi nam pravio i ti prepreke? Pomeri se, pusti nas da hodamo sami. Ja mogu sama, nemojte mi otežavati - rekla je Ivana.

- Jesi sama u ovome? - upitala ju je voditeljka.

- Da, sada jesam sama, potpuno sam sama - odgovorila je Samirova supruga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading