NISAM PREŠLA PREKO IZDAJE ANE ĆURČIĆ: Kačavenda priznala da iz propalog prijateljstva još nije iznela SVE DETALJE!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena šokirala svoje cimere!

NISAM PREŠLA PREKO IZDAJE ANE ĆURČIĆ: Kačavenda priznala da iz propalog prijateljstva još nije iznela SVE DETALJE!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printskrin/RTV PINK

Voditelj Darko Tanasijević danas je razgovarao sa učesnicima "Elite" o prijateljstvima, a mnoge pažnje je privukao odgovor Milene Kačavende, koja se prisetila izdaje Ane Ćurčić

- Da li biste rekli prijatelju nešto što bi ga povredilo?! Ako jeste, ispričajte - pročitao je Darko.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

- Uvek, sve direktno, ne biram, ne pravim kompromis. Uvek sam direktna, pa kud puklo, pa puklo - rekla je Kačavenda.

- Navedi 5 različitih osoba koje imaju drugi učesnici, a koje po tebi treba da ima idealan prijatelj - pročitao je Tanasijević.

- Od Marka inteligencija i mudrost, od Tamare lojalnost, od Matore predanost i posvećenost - rekla je Kačavenda.

- Kada je tebe prijatelj najviše povredio? - pitao je Darko.

- Ozbiljna izdaja "Zadruga 6", nikada to ne praštam. Jasno je da nisam prešla preko toga, a kada bi se znale mnoge stvari, mnoge bi bile ljudima jasnije. Ozbiljno me je izdala, a ja sam uvek bila bezrezervni prijatelj u tom slučaju. Ja nju nisam izdala, uzvratila sam joj istom merom - rekla je Milena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

- Kako tebe opisuju prijatelji? - pitao je Tanasijević.

- Kažu da sam pravi prijatelj, ja sam uglavnom tu za najveća životna sr**a. Kažu da sam prijatelj i da sam jako duhovita - rekla je Kačavenda.

- Zbog kog tvog postupka u prijateljstvu se najviše kaješ? - pitao je Darko.

- Ne kajem se ni zbog čega. Čak i kada je Ana u pitanju, ja bih isto uradila, jer kada misliš da ti je neko prijatelj, ja ne razmišljam i nemam pardon. Sve bih isto ponovila. Kako možeš da znaš?! - rekla je Kačavenda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
vrati zeni pare

01.05.2024 23:04

Nikako da kaze konkretno kako je to Ana nju izdala. lstina je da je bas ona napolju igrala rialiti za svoj gros, izmisljala dogadjaje vredjala Moku nudila se da uvedu nju i Bulica visila na tv i portalima, udavala se pa sahranjivala verenika dizala famu da je prate zvezdasi trazila na IG da njoj salju pare za Anu sve to je istina. Po izlasku Ana joj je zamerila sto je lagala za mnoge stvari i da su joj se javljale zene koje su Mileni slale silne pare za nju a Milena tvrdi da su poslale samo 400 eura pa su prekinule svaki kontakt. Nema Anine izdaje nego je obratno Milena je iskoristila Anu i za medijsku eksponiranost i za zene sa Ig i za ulazak u Elitu. Jer nema sta da kaze, Ana njoj nije nista lose uradila nije ni mogla bila je u Zadruzi dok je ova na konto Ane profitorala iskoristila.je maksimalno i jos usla u rialiti da je blati. Odron zenturaca Milena Kacavenda jako losa osoba.

Megapolis

02.05.2024 06:19

Ova greska prirode u vidu Trandzavende je nesto najgore u ovom rijalitiju. Ova spodoba mrzi sve sto je devojka a vala i mnoge muskarce, osim one koji su joj potrebni za njenu zivotnu ulogu koju sada igra u Eliti. Ogavan karakter, ulicarski recnik, vulgaran, prost, primitivan. Glava kao u muskarca, misli da je posisala svu pamet ovog sveta. Pitam se koji je to muskarac koji ovu spodobu moze da poljubi i kroz tri cebeta?