LUNINO PRVO OGLAŠAVANJE nakon Miljkovićevog puštanja na SLOBODU! Evo šta se dešava u porodičnom domu posle SKANDALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva podelila detalj iz porodičnog doma na društvenoj mreži Instagram nakon Markovog izlaska iz pritvora!

LUNINO PRVO OGLAŠAVANJE nakon Miljkovićevog puštanja na SLOBODU! Evo šta se dešava u porodičnom domu posle SKANDALA! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Bivši zadrugar Marko Miljković danas je pušten iz pritvora nakon šest sati saslušanja. Njega je sačekao Gagi Đogani, otac Lune Đogani i zajedno su se uputili ka porodičnom stanu na Bežanijskoj kosi, gde Miljković živi sa suprugom i ćerkama.

Kako su mediji preneli, došlo je do suočavanja između njih dvoje, a Gagi je napustio stan. Sada se prvi put oglasila Luna i to na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Lune Đogani

Luna je podelila kadar iz porodičnog doma, te otkrila da Marko i ona igraju šah, dok im ćerkice prave društvo.

- Idem kod mojih curica. Neću ja previše ništa da pričam. Tri dana sam u ovoj odeći. Pustili su me iz pritvora idem svojim curicama, to je najbitnije, ostale stvari, moram da se konsultujem sa advokatima, šta da kažem. Hvala vam na razumevanju. Evo, 40 sati samice, zbog razbijenih jaja! - rekao je Marko danas nakon što je pušten iz pritvora.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko nakon puštanja iz pritvora

Inače, Treće osnovno javno tužilaštvo se oglasilo nakon puštanja Miljkovića na slobodu.

- Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Marko Miljković već tri puta je osuđivan.

- Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je odbijen. S ozirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje - stajalo je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading