GAGI VODI MARKA MILJKOVIĆA PRAVO KOD LUNE: Čeka ga žestoko suočavanje, neće se dobro provesti! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani je sačekao Marka Miljkovića, koji je danas pušten na slobodu.

GAGI VODI MARKA MILJKOVIĆA PRAVO KOD LUNE: Čeka ga žestoko suočavanje, neće se dobro provesti! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković, suprug pevačice i pobednice Zadruge 2 Lune Đogani, danas je pušten iz pritvora nakon šest sati saslušanja. Po izlasku, Marka je dočekao otac njegove supruge, Gagi Đogani, i njih dvojica su se zajedno uputili ka porodičnom stanu na Bežanijskoj kosi gde Marko živi sa suprugom i ćerkicama.

Marko je izjavio: "Idem kod mojih curica. Neću ja previše ništa da pričam. Tri dana sam u ovoj odeći. Pustili su me iz pritvora idem svojim curicama, to je najbitnije, ostale stvari, moram da se konsultujem sa advokatima, šta da kažem. Hvala vam na razumevanju." Miljković je na saslušanje stigao sa lisicama na rukama u pratnji policije i bio je besan, komentarišući: "Evo, 40 sati samice, zbog razbijenih jaja!" Od početka njegovog saslušanja do puštanja na slobodu prošlo je šest sati.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Gagi Đogani i Marko Miljković

 

Marko Miljković priveden je nakon sukoba sa komšijama iz zgrade u kojoj živi sa suprugom Lunom i ćerkama Mijom i Lanom. Nakon privedenja, odvezen je u Urgentni centar, gde je bio u pratnji policije sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević“ gde su mu obavljeni pregledi.

Ovo su bili dramatični dani za Marka Miljkovića, ali sada je pušten na slobodu i može da se vrati porodici. Ostaje da vidimo kakav će biti dalji tok događaja vezanih za ovaj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading