ANELI I MILJANA NAPRAVILE KARAMBOL U ELITI! OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO! Psovale majku jedna drugoj pred svima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka je prozivala Mariju Kulić, na šta Nišlijka nije mogla da ćuti.

ANELI I MILJANA NAPRAVILE KARAMBOL U ELITI! OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO! Psovale majku jedna drugoj pred svima! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Miljana Kulić i Aneli Ahmić napravile su karambol na imanju, a pored psovki one su pokušale u više navrata i fizički da se obračunaju, pa je obezbeđenje moralo da ih razdvaja. Naime, dok su uvrede pljuštale na sve strane, Slađa Bošković je dočekala momenat, te je polila Uroša Stanića, što je samo komplikovalo situaciju dodatno.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Miljana Kulić svađa

 

Ku**a ti je mama ona, dro**tino! Vodi svoje dete u školu, mamu ti je**m u pi**u. I mama ti je dr**a kao i ti  - urlala je Aneli na Miljanu, koja je podsetila na rane radove:

- Ajde beži tamo! To ćeš meni nešto da pričaš! Nije te je*ao samo onaj ko te nije pitao! Cela nacija gleda šta radiš sa muškarcima, nije te sramota! Ti ćeš meni da pričaš o tome kako ko treba da čuva svoje dete! 

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Miljana Kulić svađa

 

Obezbeđenje je na kraju ipak uspelo da ih razdvoji, a situacija se u međuvremenu smirila.

Inače, opšta polemika koja se povela za crnim stolom oko raskida Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša i to posle bombastične veridbe pred kamerama, završena je tako što je Miljana Kulić raskrinkala Aneline najskrivenije namere s njenim bivšim mužem Asminom Durdžićem.

Naime, poznata Nišlijka je došla do zaključka da Aneli jedva čeka da je Asmin pozove, te da bi se na keca pomirila sa njim, samo da dokaže da je bolja od njegove trenutne devojke Stanije Dobrojević, zbog koje je, kako Ahmićeva od početka tvrdi, njeno dete ostalo bez oca.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Miljana Kulić svađa

 

Sve ono što se izdešavalo od Amidžija, kada je odglumila ono, ona je profesionalna glumica. Janjuša ne zanimaju uopšte emotivno polupane žene kroz rijaliti. Ona je folirant, ja sam videla posle pomirenja. Da, istina je, kada smo videli Alibabu na ekranu, bila je pogubljena, mislila je da ulazi za vreme prvih reklama...Ona nije pokazala da joj se gadi. Ja mislim da Janjuš želi da je se otarasi, na keca bi se pomirila sa Asminom da bi pokazala da je bolja od Stanije. Maja je pokazivala stalno animnozitet prema Aneli, govorila je kako Aneli glumi, a Janjuš idealan... Kad ljubav umre, živi sujeta. Iz sujete bi se pomirila sa Asminom. Nema tu lj od ljubavi, pa na Uskrs naglo pomirenje, nisu izdržali dva dana, pa onda veridba transfer blama - izanalizirala je celu situaciju Miljana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading