OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO ZBOG FIZIČKOG OBRAČUNA: Ša momentalno izveden, Miona prebledela od straha!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je podivljao, pa napravio haos, u sukob se uključila i Miljana Kulić.

OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO ZBOG FIZIČKOG OBRAČUNA: Ša momentalno izveden, Miona prebledela od straha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša mesecima "ratuju" u Eliti, a sinoć je sukob eskalirao, kada je, nakon uzbudljive žurke, Stanić krenuo sa provokacijama, a onda se sve popelo na viši nivo, pa je reper pomahnitalo bacao hranu i gađao mlađeg cimera.

Sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića počeo je verbalnim uvredama, da bi kulminirao fizičkim obračunom. Stanić je repera polio vodom, što je izazvalo njegov bes, a njihov sukob se nastavio i van prostorija gde se održavala žurka. 

- Ja sam tebe polio da ti operem obraz, ali ni Dunav ni Sava ne mogu da ti to operu. Zvezda si, ali u ku**u. Zvezda je Vesna Zmijanac, Zorica Marković, Zorica Brunclik - rekao je Uroš, a onda je Miljana prosula Aleksićevu hranu, te je on počeo njom i da je gađa.

Kako je Ša potpuno podivljao i nasrnuo na Stanića, obezbeđenje je hitno reagovalo i odvojilo repera od Stanića, koji je ostao zatečen.

U jednom trenutku, Miljana Kulić je iskoristila priliku dok su učesnici i obezbeđenje razdvajali njih dvojicu, zaletela se sa druge strane i udarila Ša pesnicom u glavu.

 

 

Incident je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su osudili postupak Miljane Kulić. Ovaj novi sukob samo je nastavak tenzija koje često kulminiraju među učesnicima rijalitija "Elita", a reakcije publike ne prestaju da se javljaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
samo pitam

15.05.2024 12:44

Zashto je veliki Sha josh uvek tamo?!? Maltretira, vredja naj strashnije malog Urosha, udara ga, ... Zar za SAVRSHENOG nema pravila i zasho josh uvek nije izbacen??? Mali Urosh jeste naporan, provocira, ali to nije razlog da se neko (ko moze da mu bude otac) ovako neuracunljivo ponasha prema njemu....Zasto niko ne reaguje!!!

ja

15.05.2024 18:00

Lepo se vidi na snimku kako ga muljana udara u glavu, a ne kao sto tvrdi ,odnosno laze kao i uvek ,da ga je samo pocupala.

Ana

15.05.2024 19:56

Sa je budaletina bezobrazna , i trebao je davno bit izbacen . To nije prvi put da on udara Urosa , sramno da su to dozvolili .