PEVAČ IZ NOVOG PAZARA BRUTALNO UBIJEN U HOLANDIJI: Kako je Enver Kolašinac postao meta likvidatora?

Autor:

Hronika

10.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUP Srbije je na molbu holandske policije objavio foto-robot osumnjičenog muškarca

PEVAČ IZ NOVOG PAZARA BRUTALNO UBIJEN U HOLANDIJI: Kako je Enver Kolašinac postao meta likvidatora?

Foto: Printscreen/Youtube

Enver Miki Kolašinac, poznat i kao takmičar "Zvezda Granda", doživeo je tragičnu sudbinu pre dve godine kada je ubijen u Holandiji. Njegovo telo pronađeno je ispred garaže u mestu Buhten u provinciji Limburg, a ubica i dalje nije uhapšen, uprkos naporima holandske policije.

Detalji zločina

Prema snimcima sigurnosnih kamera, Enver je bio smiren i opušten kada je neposredno pre zločina otišao do obližnje pekare po hleb. Nakon kratke kupovine, krenuo je kući, ali nažalost, nije stigao do svog odredišta. Iako su istražitelji uzeli snimke sa nadzornih kamera i napravili foto-robot osumnjičenog muškarca, do danas nije pronađen ubica.

Tragovi i nove informacije

MUP Srbije je na molbu holandske policije objavio foto-robot osumnjičenog muškarca, a nakon toga se javila osoba sa informacijom o zločinu. Iako detalji o ovoj informaciji nisu obelodanjeni, istražitelji su istakli da je ova informacija veoma značajna za dalji tok istrage.

Republika

Foto: Fotorobot/MUP Srbije

 

 

Porodični život i ožalošćena supruga

Enver Kolašinac je bio otac četvoro dece i čekao je prvo dete sa novom suprugom u trenutku kada je izgubio život. Njegova supruga, Harisa Lotinac, koja je bila u drugom stanju kada je Enver ubijen, izrazila je svoju duboku tugu i nadu da će istina o Enverovoj smrti biti otkrivena. Ona nosi sina, kojeg je Enver žarko želeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading