ANELI AHMIĆ UHVAĆENA S PILULAMA! Janjuš ne sme da sazna za OVO, kamere zabeležile šta je uradila s njima!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić našla pilule!

ANELI AHMIĆ UHVAĆENA S PILULAMA! Janjuš ne sme da sazna za OVO, kamere zabeležile šta je uradila s njima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U najnovijem razgovoru koji je vodila Aneli Ahmić sa Slađom Lazić u rijalitiju "Elita" došlo je do neočekivanog obrta kad je Aneli izvadila pilule koje je pronašla kod Slađe.

Tema razgovora između Aneli i Slađe bila je vezana za njihovog cimera Marka Janjuševića Janjuša. Aneli je izrazila zabrinutost zbog Markovog ponašanja i želela je da sazna da li Slađa primećuje neke promene kod njega.


Kada je Aneli izvadila pilule, Slađa je objasnila da se radi o brufenu i da ih koristi povremeno zbog glavobolje.

- Ja znam šta on radi, ja sam ovde zaslepljena, izgubila sam sebe, nisam ovakva napolju, kunem ti se da nisam! Nisam takva! Ne znam, kao da ne možeš da se izvadiš iz toga! Odvratan mi je! Njegovi postupci su mi odvratni! Da imam sad papir i hemijsku, svaki dan bih pisala prednosti i mane, mana bi bilo onoliko, prednosti ne bi ni bilo - rekla je Aneli vidno nervozna.

- S njim mora sve biti po njegovom, on meni kaže da će on sve raditi po njegovom! Kad je skontao šta je rekao, pa je lupao glavom od sto, ne znam, sad se kupa s Urošem u bazenu, namerno provodi vreme s njim! Neka radi šta hoće, kunem ti se u sve, neću da imanujem ništa! Odvratan je, kao čovek je odvratan! U suštini znam šta bi radio, kunem ti se, ništa me osećaj ne vara, ja znam u suštini kakav je on, nego mene, kako da ti kažem, vuče me to što ga volim, ne znam kako mogu voleti takvog čoveka - nastavila je Aneli. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading