MARIJA KULIĆ UDARILA NA ĐEDOVIĆA: Njenoj ćerki najavio PAKAO, hitno se oglasila i uputila BRUTALNE REČI!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka se oglasila povodom drame u rijalitiju "Elita"!

MARIJA KULIĆ UDARILA NA ĐEDOVIĆA: Njenoj ćerki najavio PAKAO, hitno se oglasila i uputila BRUTALNE REČI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/Parovi TV HAPPY, instagram.com/marijakulic_mtaz

Majka popularne učesnice 'Elite' i bivša zadrugarka, Marija Kulić, oglasila se povodom haosa koji Miljana Kulić ima u rijalitiju otkako je doneta presuda. Miljana već danima ratuje sa Markom Đedovićem i Milenom Kačavendom, a njena majka je sad otkrila kako gleda na te situacije. 

Republika

Foto: Pink, red tv

Marija Kulić se oglasila povodom Miljaninog boravka u rijalitiju

- Miljana svima daje po zasluzi, ja ne znam zašto je ona bila dobra sa Kačavendom, trebala je odma da preseče taj odnos. Ona je prodala prijateljicu, pričala najgnusnije stvari čak i o njenoj deci, daleko bilo da je ona nečiji prijatelj i da se neko njoj nešto poveri. Katastrofalno njeno ponašanje posle smrti majke i kad su joj javili da je u komi. Ne mogu da verujem žena u tim godinama oblači teksas šorc i zavezala košulju na stomaku, našminkana, nosi hajlajtere a samo što je majku sahranila. Meni je to ogavno, ima katastrofalno ponašanje, zna se kako se ožalošćen čovek ponaša. Majci nema 40 dana ona nosi belu haljinu na pruge, užasno. Nisam ja rekla da treba da stavim maramu i da plače po ceo dan ali zna se kako se ponaša kad ti neko umre a pogotovo tako bliska osoba, majka je jedna - rekla je Marija za Pink.rs, pa prokomentarisala rat koji je Đedović najavio Milajni:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija Kulić se oglasila povodom Miljaninog boravka u rijalitiju

- Đedović je go*no oduvek bio i to je potvrđeno dvesta puta već, ja ne znam šta je Miljana tražila sa njim, oduvek postoji animozitet između njih dvoje. On je takođe ničiji prijatelj, ranije se šlihtao Miljani i sve fino a sad odjednom menja ploču.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
JA

25.04.2024 02:11

Ova zena umesto sto kostantno brani cerku , bolje bi bilo da ju je lecila na vreme…..ali ko bi onda donosio pare kuci da svi lagodno zive i da konacno od poljskog WC-a dobiju kupatilo ,napunjene usne ,botoks, vise pari naocara i da ne nabrajam vise ….niska pacavra ostaje pacavra !

dušanka

30.04.2024 05:33

MARIJA...ŽALOSNO JE DA BRANIŠ ĆERKU, KOJA NIJE NORMALNA...ALI IZDRŽAVA CELU PORODICU KULIĆ...SVI STE ĐALOSNI U SVAKOM POGLEDU...IGRALI STE NA POGREŠNU KARTU KAD JE BEBICA U PITANJU...ALI I SVE OSTALO...