I NATHO SE NAŠAO U NJEGOVOJ SENCI: Partizanov veznjak važi za sigurnog izvođača jedanaesteraca, ali ga je nadvisilo nekadašnje dete Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata konačno je prekinuta.

I NATHO SE NAŠAO U NJEGOVOJ SENCI: Partizanov veznjak važi za sigurnog izvođača jedanaesteraca, ali ga je nadvisilo nekadašnje dete Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Bibars Natho

Fudbaleri čelarevske ČSK Pivare prethodnog vikenda zabeležili su prvi prvenstveni trijumf nakon gotovo puna dva meseca tokom kojih su u šest mečeva zabeležili jedan remi (Krila Krajine Bačka palanka 1:1) i čak pet poraza.

Na gostovanju u Novoj Gajdobri popularni "čelarevski lavovi" slavili su golovima Zorića i Kecmana rezultatom 2:1, a jedini pogodak za domaći sastav kojem predstoji grčevita borba za opstanak postigao je Trivunović na isteku punog sata igre.

Čelarevski crno-beli u aktuelnoj sezoni zabeležili su tri pobede, jedan remi i osam poraza i u ovom momentu zauzimaju 12. poziciju na tabeli Područne fudbalske lige Sombor sa deset osvojenih bodova, a istovremeno su zabeležili gol koeficijent 12:24.

Od ukupno pomenutih 12 pogodaka, Aleksandar Jovanić je pet mečeva postigao sa bele tačke, a posebno treba napomenuti da sa bele tačke ima stoprocentni učinak. Jovanić je precizan bio iz kaznenih udaraca u utakmicama protiv Kule (3:2) kada je dva puta matirao gostujućeg čuvara mreže " sa kreča", Poleta (2:0), Lipara (1:3) i Krila Krajine iz Bačke Palanke (1:1). 

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Ne promašuje sa bele taćke - Aleksandar Jovanić

 

Iz navedenog se izvlači zaključak da je Aleksandar Jovanić svojim pogotcima direktno ekipi doneo sedam od ukupno deset bodova koliko je ČSK Pivara iz Čelareva osvojila u 12 odigranih prvenstvenih mečeva.

Navedenim ostvarenjem Jovanić je nadvisio i Izraelca u redovima Partizana Bibarsa Natha koji je u aktuelnoj takmičarskoj godini u crno-belom dresu kluba iz Humske ulice doneo četiri pogotka sa jedanaest metara.

Za one koji nisu upoznati sa karijerom Jovanića, dvadesetdevetogodišnji defanzivac je prošao fudbalsku školu Crvene zvezde. Dve godine je proveo na Apeninima u redovima Breše i Trenta, a po povratku u zemlju nastupao je za beogradski Sinđelić, Radnički iz Šida i ČSK Pivaru iz Čelareva čiji je član bio u dva navrata pre nego što se leta 2018. godine vratio među "lavove".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading