BUM - OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! JOŠ ĆE ĐOKOVIĆ SA VRHA DA GLEDA OSTALE: Siner se povukao sa Mastersa u Madridu!

Autor:

Sport

01.05.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba.

BUM - OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! JOŠ ĆE ĐOKOVIĆ SA VRHA DA GLEDA OSTALE: Siner se povukao sa Mastersa u Madridu!

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner se povukao sa Mastersa u Madridu zbog povrede desnog kuka

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u četvrtfinale mastersa u Madridu, ali je danas najavio svoje povlačenje sa turnira zbog povrede desnog kuka. Siner je postigao veliki uspeh pobedivši Rusa Karena Hačanova rezultatom 2:1, ali nažalost, neće biti u mogućnosti da izađe na teren u četvrtak kako bi odigrao svoj četvrtfinalni meč protiv Feliksa Ože-Alijasima.

Ovu vest je potvrdio i zvanični "X" profil Mastersa u Madridu, stavljajući tačku na Sinerov nastup na prestižnom takmičenju. Sinerova odluka da se povuče sa turnira ima značajan uticaj na dalji tok takmičenja, ali i na poziciju Novaka Đokovića na ATP listi.

Uticaj na Novaka Đokovića


Povlačenje Janika Sinera sa Mastersa u Madridu ima direktan uticaj na poziciju Novaka Đokovića na ATP listi. Da je Siner uspeo da ostvari pobedu u Madridu, prišao bi Đokoviću na samo 375 poena zaostatka, stavljajući ga pod pritisak pred naredni turnir u Rimu. Međutim, sa Sinerovim povlačenjem, Đoković ostaje na prvom mestu ATP liste sa većom prednošću. Ovo je svakako važan momenat za srpskog tenisera uoči narednih takmičenja.

Utisak nakon preokreta protiv Hačanova


Podsetimo, Sinerova pobeda nad Hačanovim je došla nakon preokreta u meču koji je trajao dva sata i 12 minuta. Ovaj trijumf je bio od velikog značaja za Italijana, a posebno je impresivno to što je uspeo da se izbori sa protivnikom nakon što je izgubio prvi set.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading