DEMONSTRACIJA MOĆI: "Gumari" u šestoj brzini - pola tuceta golova u mreži gostiju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševački srpskoligaš nastavlja sa sjajnim partijama u aktuelnoj sezoni.

DEMONSTRACIJA MOĆI: "Gumari" u šestoj brzini - pola tuceta golova u mreži gostiju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Trayal

Izabranici trenera Ivice Momčilovića nastavljaju sa sjajnim partijama u takmičarskoj 2023/24 godini.

Ekipa Trayala nakon 12 odigranih prvenstvenih mečeva u okviru Srpske lige Istok, ima isto toliko zabeleženih trijumfa uz fantastičan gol koeficijent 30:4 i već sada je potpuno jasno da če se, nakon samo jedne sezone u trećem stepenu srpskog klupšskog fudbala, "gumari" ponovo naći u prvoligaškoj konkurenciji.

Jedini poraz koji je ekipa zabeležila ove jeseni jeste poraz u premijernoj rundi nacionalnog kup takmičenja, kada je aktuelni osvajač duple krune, Crvena zvezda na kruševačkoj "Mladosti" slavila rezultatom 6:0, a identičnim rezultatom Trayal je startovao i u Kupu Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

Naime, "gumari" su dočekali sastav Mačkovca, ekipu koja se u aktuelnoj sezoni sa dosta uspeha takmiči u Prvoj rasinskoj okružnoj ligi i zabeležili su više nego ubedljiv trijumf rezultatom 6:0.

 

 

Tokom prvih 45 minuta igre samo jednom se tresla mreža gostujućeg sastava, ali je u nastavku usledila kanonada momaka u crno-žutoj sportskoj opremi.

- Kup FS Rasinskog okruga, 1/16 finala:

Trayal (Kruševac) - Mačkovac (Mačkovac) 6:0 (1:0)

Stadion: "Mladost", Kruševac

 

Već predstojećeg vikenda obe ekipe očekuju i nova prvenstvena iskušenja. Trayal će u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana gostovati Đerdapu u Kladovu, dok će Mačkovac borbu za vrh tabele Prve rasinske okružne lige nastaviti na domaćem terenu u meču protiv Rubina iz Donje Stupanje, ekipe koja u aktuelnoj sezoni takođe ima najviše ambicije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading