HRABAR POTEZ: Barak Bahar se okreće mladim nadama Crvene zvezde - u Kruševcu je nastupio sa ekipom čiji prosek godina jedva prelazi 20!

Autor:

Sport

19.10.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživali su svi oni kojima su crveno-bele boje na srcu tokom kup duela u Kruševcu.

HRABAR POTEZ: Barak Bahar se okreće mladim nadama Crvene zvezde - u Kruševcu je nastupio sa ekipom čiji prosek godina jedva prelazi 20!

Foto: Starsport

Uspešno su fudbaleri Crvene zvezde krenuli u novu odbranu Kup trofeja. U prvoj rundi najmasovnijeg srpskog klupskog takmičenja u Kruševcu su savladali ekipu domaćeg Trayala, lidera istočne grupe srpskoligaškog karavana rezultatom 6:0, a navedeni duel pored revije pogodaka, obeležili su golobradi momci u opremi sa Zvezdinim grbom.

Naime, trener Barak Bahar je od početka meča u "vatru bacio" Kostu Nedeljkovića i Nikolu Kneževića, da bi im se na isteku punog sata igre pridružili Jovan Šljivić i Jovan Mijatović. Na kraju, priliku da desetak minuta osete čar seniorskog dresa Crvene zvezde. dobili su i Veljko Milosavljević i Veljko Vukojević.

Od navedene šestorke najstariji je Nikola Knežević koji je rođen 10. marta 2003. godine, dok je najmlađi Veljko Milosavljević pre samo tri meseca proslavio svoj 16. rođendan.

Ukoliko se navedenoj "Zvezdinoj deci" pridoda i nedavno pojačanje iz redova novosadske Vojvodine, Uroš Kabić koji ima 19 godina i koji je na terenu proveo svih 90 minuta, potpuno je jasno da izraelski stručnjak veliko poverenje ima u mlade snage crveno-belih i za očekivati je da neki od njih u narednom periodu dobijaju mnogo više prilika.

Foto: Starsport

Imenjaci Mijatović i Šljivić

 

Interesantno je napomenuti da je Crvena zvezda u finišu meča igrala u sastavu čiji je prosek godina iznosio svega 21.4, s tim što se mora naglasiti da su u sastavu bila i dvojica tridesetogodišnjaka Mirko Ivanić i Uroš Spajić, koji su "kvarili" prosek.

Kada je reč o samom ihodu meča, kao što je ranije izrečeno, Crvena zvezda je ubedljivo slavila rezultatom 6:0, a čak četiri pogotka delo su "Zvezdine dece". Jovan Šljivić se dva puta upisivao u listu strelaca, dok se po jednom na semaforu našlo ime Nikole Kneževića i Jovana Mijatovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading