GDE VAM JE VAR? Ceo fudbalski svet im se smeje - derbi bosanskohercegovačkog fudbala rešen golom postignutim iz debelog ofsajda! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.10.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene zabeležene su u derbiju koji je odigran u Banjaluci.

GDE VAM JE VAR? Ceo fudbalski svet im se smeje - derbi bosanskohercegovačkog fudbala rešen golom postignutim iz debelog ofsajda! (VIDEO)

Foto: TV Arena sport/printscreen

Fudbaleri Borca iz Bajnaluke lideri su u Premijer ligi Bosne i Hercegvine u u sredu 18. oktobra dočekali su na svom stadionu, u odloženom meču druge takmičarske runde, ekipu Sarajeva koja je eventualnim trijumfom mogla da se uključi u borbu za šampionski pehar.

Gosti sa Koševa do rezutatske prednosti su stigli u 68. minutu susreta kada je mrežu Borca zatresao Ajdin Hasić.

Međutim, lider na tabeli se nije predavao. Svim silama je pokušavao da stigne do rezultatskog egala i u tome je uspeo u nadoknadi vremena. Ipak, navedeni pogodak za sve je bio više nego sporan, izuzev za delioce pravde na ovom susretu.

Naime, u odlučujućim trenucima lopta je ubačena sa levog krila u šesnaesterac Sarajeva. Jedan od fudbalera domaće ekipe je glavom skrenuo loptu ka golu, a golman Sarajlija je uspeo samo da je kratko izboksuje. Na nju je naleteo Zoran Kvržić i smestio je u mrežu.

Ništa u svemu navedenom ne bi bilo sporno da se strelac pogotka za banjalučku ekipu nije nalazio u debelom ofsajdu.

 

 

Prosto je neshvatljivo da su sudije ovog meča previdele situaciju i da su na kraju pogodak priznale.

Kada je reč o borbi za titulu, Borac je lider Premijer lige sa 25 osvojenih bodova, drugoplasirani Zrinjski iz Mostara ima četiri boda manje, ali i meč manje odigran, dok je sastav sa Koševa na trećoj poziciji sa 20 bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading