IBRAHIMOVIĆ UDARIO NA MITROVIĆA I SERGEJA: Zlatan bez dlake na jeziku KRITIKOVAO SRBE

Autor:

Sport

19.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne možete da padnete na taj nivo, poručio je Ibra.

IBRAHIMOVIĆ UDARIO NA MITROVIĆA I SERGEJA: Zlatan bez dlake na jeziku KRITIKOVAO SRBE

Foto: Starsport

Zlatan Ibrahimović završio je nedavno jednu od najkontroverznijih fudbalskih karijera u istoriji. Šveđanin bosanskog porekla koji je veliki prijatelj sa Srbima poznat je po tome što ne drži jezik za zubima već saspe svakome sve u lice. Ovaj put, Ibra je udario baš na Srbe, tačnije naše reprezentativce Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savić.

Naime, tandem "orlova" je ovog leta napustio Fulam i Lacio i preselio se u saudijski Al Hilal u kojem su dobili plate od više desetina miliona evra. Oni su letos bili deo talasa fudbalskih zvezda koje su prihvatile arapsko bogatstvo, a imuni nisu bili ni asovi poput Kristijana Ronalda i Karima Benzeme. Međutim, to što su uradili Mitar i Sergej, odnosno svi koji su otišli u saudijsku Arabiju, nije se svidelo Ibrahimoviću.

Republika

Foto: Instagram printscreen/alhilal

 

- Imao sam ponude iz Kine, ali i iz Saudijske Arabije, to mi nije bio cilj. Uvek sam govorio da veliki igrači trebaju da završe karijeru na visokom nivou. Ljudi bi trebalo da ih pamte po talentu, a ne koliko su zaradili. Ne možete da padnete na taj nivo i onda da završite karijeru. Koliko još novca želiš? Mogu razumeti neke igrače koji idu tamo jer nisu puno zaradili tokom karijere. Ali šta je s ostalima? Razlika između mene i ostalih igrača je što meni ne treba novac, ali sam jako skup - počeo je Ibra u svom stilu.

Foto: printskrin

 

Šveđanin je dodao da nema ništa loše igrati u saudijskoj Arabiji, ali da mu je žao svih igrača koji su igrali i igraju tamo, a nisu dobili silan novac da dođu.

- Žao mi je onih igrača koji su tamo igrali pre mnogo godina i nisu mogli da zarade toliki novac kao danas - kazao je Zlatan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading