KRISTIJANO RONALDO OSUĐEN ZBOG ŽENE: Dobio drakonsku kaznu iz SREDNJEG VEKA

Autor:

Sport

09.10.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac se ljubio u javnost i tako prekršio jedno od najsvetijih pravila u zemlji.

KRISTIJANO RONALDO OSUĐEN ZBOG ŽENE: Dobio drakonsku kaznu iz SREDNJEG VEKA

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo je osuđen na neverovatnu kaznu koja datira još iz srednjeg veka - bičevanje! Portugalac je ekspresno procesuiran i dobio je kaznu od 99 udaraca bičem po leđima i to zbog žene. Da skandal bude veći, zvezda Al Nasra nije kažnjena zbog prestupa u Saudijskoj Arabiji u kojoj vladaju strogi šerijatski zakoni, a nije ni zbog svoje žene.

Naime, Kristijano je prošle sedmice gostovao sa Al Nasrom Persepolisu u Iranu u meč azijske Lige šampiona. Tom prilikom najbolji igrač tima iz Saudijske Arabije je ispunio želju iranskoj slikarki Fatimi i sreo se sa njom, koja je inače osoba s invaliditetom i došla je u hotel u kolicima da se upozna sa slavnim Portugalcem. Sve je dokumentovao Al Nasr i na društvenim mrežama objavio video na kome se vidi kako je ronaldo zagrlio i poljubio iransku slikarku i tako prekršio stroge zakone koji vladaju u Iranu.

 

 

Zato ga je tamošnji sud u osudstvu osudio na 99 udaraca bičem. Sada se samo postavlja pitanje da li će kazna nekada biti sprovedena, odnosno da li će Iran izdati međunarodnu poternicu i zahtevati njegovo izručenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading