SRBIN BIO NEMAČKI TAJNI AGENT, PA LIKVIDIRAN U MARBELJI? Isplivali detalji: Pronađen vezan u stanu sa dva metka u glavi! Zadatak mu bio da špijunira kotorske narko klanove

Autor:

Hronika

09.10.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španskim istražiteljima, stručnjacima za borbu protiv organizovanog kriminala, bilo je potrebno neko vreme da identifikuju pokojnika.

SRBIN BIO NEMAČKI TAJNI AGENT, PA LIKVIDIRAN U MARBELJI? Isplivali detalji: Pronađen vezan u stanu sa dva metka u glavi! Zadatak mu bio da špijunira kotorske narko klanove

Foto: Shutterstock

Ubistvo Aleksandra K. u Španiji zabrinulo je nemačku policiju, a veruje se da je povezano sa obračunom kotorskih klanova. Po istraživanju nemačkih televizija VDR i NDR, žrtva je bila tajni agent nemačke policije, raspoređen da se infiltrira u narko kartele.

Nije isključeno da je taj zločin počinjen u španskom gradu Marbelja, i da povezan i sa aktivnostima nemačke policije protiv kotorskih klanova. Da li je Aleksandar K. bio razotkriven pre smrti kao agent nemačke policije ili je li to bio razlog za zločin, još se ne zna.

Aleksandar K., kako pišu nemački mediji mučen je i ubijen u Marblji. Pronađen je stanu za sa plastičnom kesom preko glave, vezanih ruku i nogu. Ubice su ga očigledno mučile danima pre nego što su mu dva puta pucale u glavu, a 30. juna 2022. godine, dan nakon krvavog čina, vlasnik stana je pronašao telo ubijenog agenta.

Španska policija, pretpostavlja da je 33-godišnji Srbin bio žrtva narko-rata oko biznisa šverca kanabisa i kokaina u Evropi. U stanu je tokom pretresa nađena je i njegova nemačka boravišna dozvola.

Španskim istražiteljima, stručnjacima za borbu protiv organizovanog kriminala, bilo je potrebno neko vreme da identifikuju pokojnika. Kod sebe nije imao bilo kakvu legitimaciju.


Na pitanja o ovom ubistvu, ni Ministarstvo unutrašnjih poslova Hesena, ni Državna kancelarija kriminalističke policije nisu željeli da komentarišu da li su i hesenski tužioci angažovali Srbina neposredno pre njegove smrti. Isto tako, nije jasno da li je njegovo sudbonosno putovanje u južnu Španiju prošle godine eventualno izvršeno u ime policije.

- Nekoliko pokušaja atentata u Španiji, na Balkanu, Turskoj, Holandiji i drugim zemljama navodno su izveli ovi narko-karteli, koji se izuzetno brutalno bore za svoje pozicije u evropskoj trgovini kokainom - pišu VDR i NDR.

Neki mediji su preneli su da je krajem juna 2022. godine u Marbelji stradao Aleksandar Kolundžić, ali još nema potvrde da je to ista osoba koja je pomenuta u ovom istraživanju nemačkih televizija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading