SRBIN UBIJEN NA KIPRU? Obrt u istrazi smrti našeg državljanina: Policija izdala nalog za hapšenje dve osobe!

Autor:

Hronika

01.10.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je dobila dramatičan zaokret pa se sada sumnja na ubistvo Srbina na Kipru.

SRBIN UBIJEN NA KIPRU? Obrt u istrazi smrti našeg državljanina: Policija izdala nalog za hapšenje dve osobe!

Foto: shutterstock

Policija

Državljanin Srbije (29), koji je juče ujutru pronađen mrtav na ulici u Limasolu na Kipru, a za koga se sumnjalo da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, prema najnovijim detaljima iz istrage, ipak je ubijen!

Kako prenose mediji sa Kipra, istraga je dobila dramatičan zaokret.

- Incident je prvobitno prijavljen kao nesrećni slučaj u subotu oko tri sata posle ponoći. Mladi muškarac iz Srbije pronađen je mrtav ispred paba u Limasolu, u kom je radio kao obezbeđenje. Policija sada istražuje moguće ubistvo, nakon novih dokaza koji su izašli na videlo - navodi portal In-ciprys.

Prema navodima njihovih izvora, istražitelji su analizirali događaje koji su prethodili smrti Srbina, ali i sve ono što se dešavala nakon pronalaska njegovog tela.

- Policija je izdala nalog za hapšenje dve osobe koje su se nalazile na mestu događaja u kritičnom trenutku kada je Srbina udarilo i odvuklo vozilo kada je zakoračio na kolovoz u blizini pešačkog prelaza - navode izvori i dodaju da su očevici izjavili da se Srbin pre smrti posvađao u klubu sa nepoznatom osobom.

- Nakon svađe, Srbin je izjurio iz lokala i istrčao na kolovoz ne obraćajući pažnju na saobraćaj. Tada ga je udarilo vozilo koje je naišlo i vuklo ga nekoliko metara pre nego što se zaustavilo. Vozač, mladi Kipranin grčkog porekla, odmah je alkotestiran i urađen mu je test na drogu. Na oba testa on je bio negativan - navode izvori lokalnih medija i dodaju da je istraga u toku i da se očekuje da se vrlo brzo rasvetle sve okolnosti stradanja državljanina Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading