OSTRVO BRUJI O SKANDALU! Engleski navijači ISMEJAVALI preminulog dečaka! Čeka ih BRUTALNA kazna!

Autor:

Sport

01.10.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sraman gest na utakmici Čempionšipa.

OSTRVO BRUJI O SKANDALU! Engleski navijači ISMEJAVALI preminulog dečaka! Čeka ih BRUTALNA kazna!

Foto: www.profimedia.rs

Utakmice 9. kola Čempionšipa obeležilo je sramno navijanje na duelu Šefild Venzdeja i Sanderlenda.

Duel koji je otvorio kolo u petak završen je sigurnom pobedom crveno-belih (3:0) sa severa Engleske, što je posebno iznerviralo dvojicu domaćih navijača do toga da naprave potez, koji će konkurisati za najgnusniji čin godine.

Posle njihovog gesta, celo Ostrvo je ostalo u šoku, kada su njih dvojica pokazali navijačima Sanderlenda mobilnim telefonima slike Bredlija Lourija, dečaka koji je preminuo od raka 2017. godine.

Reč je o dečaku koji je za života bio veliki navijač Sanderlenda, ali je, nažalost, brzo preminuo. Dijagnostikovan mu je rak u terminalnoj fazi, nije bilo načina da se spase, iako se hrabro borio nekoliko godina i osvojio simpatije miliona fudbalskih navijača širom planete.

 

 

Bilo je mečeva Sanderlenda na kojima je Bredli izlazio na teren sa fudbalerima, ali je posebno bio emotivno vezan za nekadašnjeg reprezentativca Gordog Albiona i igrača crveno-belih Džermejna Defoa. Bredli je preminuo 2017. godine, ali ga navijači Sanderlenda nikad neće zaboraviti.

Ipak, dvojica „navijača“ su zbog gnusnog poteza, ekspresno završila u policijskoj stanici, dok je Šefild Venzdej izdao saopštenje u kome navodi da je istraga potregnuta.

Na društvenim mrežama navijači mnogih klubova, uključujući i Šefild, pokrenuli su akciju otkrivanja identiteta pomenutog dvojca. Tako se saznalo da su braća, da se zovu Dejl i Dru Hoghton. Nije prošlo mnogo vremena dok nisu saznali gde rade, pa su mnogi fanovi počeli da bombarduju te kompanije mejlovima, sve u cilju da im se uruče otkazi.

Sasvim je izvesno da će im poplarne "sove" izreći doživotnu zabranu dolaska na njihovim utakmicama, kada su domaćini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading