PRVA IZJAVA STRICA UBIJENE PEVAČICE JELENE: Evo šta je rekao o izlasku Zorana Marjanovića na slobodu!

Autor:

Hronika

04.10.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran je juče u popodnevnim časovima pušten iz pritvora odlukom Apelacionog suda u Beogradu.

PRVA IZJAVA STRICA UBIJENE PEVAČICE JELENE: Evo šta je rekao o izlasku Zorana Marjanovića na slobodu!

Foto: ST/N. PANČIĆ/ata images/printscreen

Jelana i Zoran Marjanović

Stric Jelene Krsmanović Marjanović, koja je ubijena u aprilu 2016. godine, oglasio se nakon što je Zoran Marjanović koji je okrivljen za njeno ubistvo pušten iz pritvora.

On je za Kurir potvrdio da je Jelenin stric i rekao da nema komentar na sve što se dešava i kratko izjavio: - Stavljam tačku na sve!

Zoran je, da podsetimo, juče u popodnevnim časovima pušten iz pritvora odlukom Apelacionog suda u Brogradu.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading