"U SVOJIM GLAVAMA NISU DOBRI SA MNOM" Biksi otkrila ISTINU o svađi sa Va Vanom, pa IZREŠETALA FRAJERE: Bacila oko na Veljka Ražnatovića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od trenutno najpopularnijih tiktokerka i influenserki sa naše javne scene, internet senzacija Biljana Petrović, poznatija kao Biksi. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog života.

Mlada tiktokerka nam je otkrila da ni sa jednom osobom sa medijske scene nije u svađi, te da je sa svima u korektnim odnosima, ali isto ne može da tvrdi za njih.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Biljana Petrović Biksi u emisiji "Lično sa"

- Ja sam sa svima zapravo okej, ni sa kim se nisam posvađala, tako da mogu da kažem da sam sa svima dobra. A da li su oni sa mnom okej, to ne znam. Možda u svojim glavama nisu, ali eto, neka znaju da mogu da budu - smeje se Biksi, te se osvrnula i na navodnu svađu sa dobrom drugaricom Vanjom Veljić, poznatijom kao Va Vana, sa kojom je na društvenim mrežama i započela famozni trend "10 je, ali":

- Jao, videla sam da svi to istražuju! Pa, mi smo zapravo super, ali ne viđamo se toliko, kao što je i ona sama rekla. Prosto, putevi su nam se malo razišli, ali odlične smo, naravno.

Republika

Foto: tiktok.com/vanjaveljic

Biljana Petrović Biksi i Vanja Veljić Va Vana

U našoj sada već čuvenoj igrici "3 pa 1", Biljana je dobila zadatak da oceni poznate frajere sa naše javne scene, i odluči s kojim od njih bi imala se*s, s kojim bi ušla u brak, a kojem bi dala - korpu!

- Vojaž... Pa, on mi je za brak! Uroš Račić - korpa! Logično, kao i sve devojke koje su mu dale korpu... Joj, Bože, baš sam zla - smeje se poznata tiktokerka, a onda prokomentarisala i dečka svoje najbolje drugarice Vanje, fudbalera Mocu:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Biljana Petrović Biksi u emisiji "Lično sa"

- Moca... Momčilo Vanjin? Bože, korpa! Baka Prase, korpa! Veljko Ražnatović, on mi je na primer baš dobar frajer! Je l' gledamo kao da nije oženjen? Uh, svakako... Jao, čekaj, sad sam se zbunila! Kad sam bila mala, on mi je bio baš top, ali hajde, sad trenutno korpa.  Simi - korpa! Dušan Vlahović... Može brak! Duško Tošić, mislim da je malo prestar za mene, neka bude korpa, a Sergej Pajić... Korpa, on mi je dobar za snimanje za TikTok!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading